TJJJENA

hallo där!
Hoppas att ni mår bra! jag mår fint fint.. lagomt trött som vanligt!
Well, det var allt jag hade säga ha ha ha

hörs sen xoxo

Back from Kalmar

Jag kom hem för en stund sen och hoppade direkt in i duschen. I mitt hår fann jag 2 kg sand, 2 kottar, 18 barr, 1 skalbagge och 3 stenar. Varför? Jo för att jag var ute och campade omedvetet. Vi skulle åka till min kusin som tog magister examen i Kalmar. Hyrde minibuss och syrran sa att alla hotell var typ fullbokade så hon hyrde mysiga stugor. Vi anländer med andra ord till en CAMPING plats, hur kunde hon missa den delen eller kände hon att den delen inte var betydelsefull. Jag var INTE utrustad för camping om jag säger så, tog med mig dator för delvis blogg (not) men det fanns ingen mottagning där.

Platsen var hur som helst jätte vacker , vi hyrde stuga 12 (jag+syster+barn) och stuga 13 (familjen M= syster+man+47 barn, skoja mickey+ tvillingarn). Platsen var en blandning av filmerna Sunes sommar och dirty dancing. Varje gång jag gick förbi toaletten tänkte jag på Sune då han sjöng på filmens theme song (tara ta tara ta, tara tara taaa, tara tara) och han ser tjejen han är kär i och svimmar då hon går in på toan efter honom ha ha. Stugorna påminner mig om Dirty dancing där all personal bodde, no one puts baby in the corner.

Vi hade i alla fall roligt där. Första dagen gick vi till hennes ceremoni där hon fick sitt diplom, so proud of her. Därefter gick vi och åt på en trevlig restaurang och ungarna var helt galna, tror de fick solsting eftersom det var jätte varm ute eller så var det bristen av föda ha ha. Efteråt då var det dags för utgång vi gick till ett ställe där typ alla studenter var, hade jätte trevligt. Stötte på en kille som jag var kär i då jag var 11 år, jag ba: Ursäkta jag var liksom kär i dig och han svarar aha var du, ha ha ha.

Dagen därefter gick vi till ett äventyrsbad, ungarna hade hur roligt som helst och på kvällen grillade vi, mums. Jag var tvungen att tacka nej till en ytterligare utgång, jag var helt jävla sjuk + pollen fever.

Vaknade dagen därpå 8 på morgonen minus min röst. Min röst är helt borta, jag letade och letade men jag kunde inte hitta den :S. Nu låter jag som en kråka. Varför ska ALLA ringa mig JUST nu speciellt då jag inte kan svara i luren? En sak som var så gulligt var hur ungarna väckte varandra. Stugan vars barn vaknade först sprang till den andra stugan och knackade * vaaaaknnna, vaaaaakkkna * skrek de medans deras små tassar knackade förskräckligt på dörren.

Vet inte vad man ska göra för att få tillbaka sin röst men ett gott råd jag fått är att vara TYST, lättare sagt än gjort eller hur?
jag har tagit bilder med 4 kameror så jag får reload fler bilder vid ett annat tillfäller just nu får ni bara dessa.

ha de gött


( så här skulle jag se ut OM jag hade körkort, ååååkkka pendeltåg, jag är en loser baby för jag har valt att inte skaffa körkort, VÅGA VÄGRA :P)


(klackarna i vädret minus klackarna)


(rättar till kaluffsen)



(låga klackar= dansa och ingen bitch and moraning mot kvällens slut)



( just fan kom just på att jag saknar den där kavajen, kusin när du lägger detta inlägg kom ihåg att packa ner min kavalj som är kvar glömd hos dig )




(iPhone blogg ) roooooad trip! Tjena vakna...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg ) roooooad trip! Tjena vaknade brutalt tidig.. Packa alla väskor samt alla barnen! Vi har hyrt minibuss, tack o lov att jag sitter framme eftersom syrran o hennes man sitter mellan 4 barnstolar ha ha .. Vi är på väg till Kalmar för att fira min fina systers magister examen! Har under resan lärt ungarna en hejarklack ramsa som vi ska sjunga för henne! Imma keep u posted xoxo Gee


RSS 2.0