(iPhone blogg) wooooooooooooooow..  Somma...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) wooooooooooooooow..  Sommarens godaste glass o gratis var den! Inom 3 min o på olika ställen blev jag bjuden på en latte och 3 glassar! Fyi, jag valde att gå emot strömmen på ben & Jerry hysterin, är trogen GB-glassare! HOWEVER, den här B&J glassen was kicking! Det är två runda cookies and glass emellan! Mums faktor = hög standard! Hurrry up n buuuuy!  Önskar er underbar solig dag! Xoxo Gee


(iPhone blogg) tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena! Idag är jag ledig! Sov hos syrran i natt o blev väckt kl 7 av 3 energiska systerbarn! Hade glömt för en stund att klockslaget 7:00 fanns! Gick till scratch nails o fixade naglarna! Det vart goooold! (* sjunger* I ain saying im a gold digger but i ain Messing with a brok ni*! ) Nu är jag på väg ti syrran! Musiken pumpar i hörlurarna! Vill ni veta en pinsam grej jag var bra på att göra? Mina förra hörlurar glappade, då hörs musiken i hörlurarna samtidigt som jag bjuder alla främmlingar i min omgivning på musik och dumma jag fattar inte varför alla stirrar på mig lr mimar till min musik! Nu nojjar jag alltid över det om någon stirrar på mig :) Hörs sen xoxo Gee


Makt missbruk!!! Inte tillåtet.. Inte til...

Makt missbruk!!! Inte tillåtet.. Inte tillåtet! I was just mindin my own buisness when this fake cope came out of the blue! Passerade just spärrarna då ca 7 låsaspoliser aka väktare kom upp för rulltrappan! En ordningsvakt bad att få se mitt slkort för att se om den var giltig! Jag sa det klart den är giltig eftersom spärren lät mig passera *daaaah*! Då ville han se id eller kvitto, fattar inte varför men jag gav han kvitto! Där efter ville han se id! Jag ba shit no! Enda personerna jag visar id kort för är poliser och Systembolaget! Då börja hans ton bli mildare o han ba såå vad ska du göra ikväll? Jag ba skämtar du? Han svarar nee du e söt så jag tänkter bjuda ut dig ikväll! Jag bet ihop , tog mitt slkort och sa: Tack för att du fick mig att missa mitt tåg och 3 dyrbara minuter i mitt liv! / arg Gee


(iPhone blogg).......………… neeeemen titta j...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg).......………… neeeemen titta jag har fått en paket, spännande vad kan det vara?!? Xoxo Gee


SNTC 2

OMG, dagen är här. Idag ska jag på bio och se den omtalade sex n the city 2. Jag har längtat som fan efter att se denna film. Första filmen som kom ut gick jag och såg den 4 dagar efter premiären pga att jag jobbade. NU har jag bytt mitt pass för att se den i tid ha ha. SNTC har verkligen präglat många unga kvinnor och det märks i biosalongerna. Då jag gick för att se den, hela salongen var smockad med uppklädda tjejer i högklackade skor och fåtal killar. Killar det är inte olaglig att se den filmen bara för att det är en chic-flick och ni blir inte gay över en natt om ni ser den, jag lovar. Lustig nog så var de få killar som var där faktiskt gay. What tip me of? The chiwawa i knät.

Killar Om några verkligen borde se SNTCr det så är det ni eftersom de kanske besvarar era frågetecken över fenomenet ”kvinnor”. Nu ska man väl ta filmen/serien med en nypa salt. Trots det finns det rätt mycket sanning i serien. Där pratas det ut som saker inte tjejer ”bör” prata högt om. Exmpelvis, första gången du ska bajsa hos din nya kille, du råkar fis/pruta framför din kille, his spunk tast funky eller du ha råkat blodat ner sängen under natten. Hello, dessa frågor har säkert dykt upp i alla tjejers huvud men ingen vågar tala högt om det. Svar på det killar, YES, vi har också behovs, vi bajsar och pruttar precis som ni gör, det krävs ingen genie för att fatta det. What goes up must come down and what goes in must fuckin come out, eller hur?

Jag är den typen som pratar om allt som dyker upp I mitt huvud många gånger har mina killkompisar sagt, Too much info. Vaddå liksom, varför ska det vara så svårt att höra då en tjej gnäller för att hon har mensvärk eller ägglossning, hade vi kvinnor inte haft dessa värkar skulle ni pojkar inte excitera.  Därför gillar jag jävlas, speciellt med Emil om vilken mensvärk jag har ( fast jag inte någonsin lider av mensvärk) och man ser hur det kryper inom honom.


apropå ingenting, jag tror jag är den enda som inte tycker att chiwawa hundar är så : ohhhhh va gullig. Visst, vissa småkryphundar kan vara jätte söta men det värsta är att jag vill ta världens sats och sparka dem i luften ha ha ha erkänn ni har också tänkt på det :P. det finns ett videoklipp då en gammal tant sparkar iväg en bäbis (låsas bäbis) ever since kan jag inte sluta tänka på det. Ni ser en söt hund och säger ohhhh, jag ser en liten hund och tänker: SPARKA. Ha ha ha nu är många hundälskar ovänner med mig men jag lovar jag har aldrig sparkat någon hund eller levande ting J.

enough bout dogs, mens and aces. Nu ska jag SPARKA en hund igång dagen¨men en dusch och plocka ut en outfit for tonight :P *not*.


ha en Wooonderbar day!


( you say: ohhhhh)


(I say : Grrrr)



( Gee goes: OOOOOOLLLLÈEEEE)




Happy independence day Eritrea!

Heeeey ya´ll!
Idag är det den 24 maj och det innebär inget annat än våran nationaldag! Vi firar vårt 19-de nationaldag. Det är en stor dag i Eritrean, alla gator är fyllda med glada människor och vår fina flagga varjar i varje hörn.

Ska iväg nu, det kommer vara en manifestation på segelstorg idag vid 16:00. Jag mobil bloggar därifrån..

ha de så bra




(iPhone blogg)

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) tjena tjena tjena! Hur står det till? Jag vet inte vad som hänt med mig men jag är konstant trött :s nu är jag hos min bästigaste vän! Vi ha käkat gott och ätit glass muuuuums :)  Min favvo glass är mandel magnum! Vad är din favorit glass?  Xoxo Gee


grattis syrran

Idag fyller min syster år. Ska iväg och jobba nu.. sen blir det grillfest hos henne. Ikväll är det våran ( Eritreas) nationaldag. Nationaldagen är den 24 maj som ni alla redan vet men festen blir ikväll eftersom det inträffar på en måndag. Dumma vita månad skulle vara trevligt med lite Rosé till grillen.. aya får bita ihop lite he he.. jag har hittat en god alkofri rödvin så det blir fest ändå ha ha

önskar er alla en underbar dag


Tävling

Inget illa mot dem som har det men Jag vet inte vad grejen är med tävlingar i bloggvärlden.  Bland kommentarer dyker det upp, var med och tävla om veckans blogg, skriv som kommentar att du är med och länka att du är med i tävlingen.
1. Du anmäler dig *rullar med ögonen*
2. Du lämnar kommentar * blåser upp luggen*
3. Du länkar personen * biter snett på läppen*(erkänn du biter dig i läppen nu?)
4. Personen som håller i tävlingen skriver: Kolla in nån gång i veckan så kommer jag avslöja vinnaren.

Gee analyserar.

1. Eftersom personen lämnade kommentar blir man säkert nyfiken och går in på deras sida= 1 ny unik läsare.
2. Eftersom du svarar tillbaka får de en aktiv kommentarsfält.
3. Eftersom du vill gärna vill vinna så LÄNKAR du personen= fler läsare via din blogg
4. Eftersom du är nyfiken på vem vinnaren är går du in på deras sida typ varje dag = 7 besökare i veckan.

ok, en lycklig vinnare blir det till slut. VART NÅGONSTAN ÄR MAN EN SJÄLV EN VINNAR? Jag förstår att hela grejen är att få fler läsare men i själva verket är det personen som håller i tävlingen som VINNER sin egna Tävling.*ego*

Misstänker att det vilar en förbannelse över mig eftersom jag ALDRIG vinner tävlingar *bitter?* men likförbannat är jag väldigt tävlingsinriktad person. Im a fan of espresso house´s Latte macchiato. Här om dagen erbjöd de mig att fylla i en tävling där jag har en chans att vinna *håll i hatten* 12 000 :-. Jag slog till direkt och fyllde i formulären.

Gee: wow, tror du jag vinner? *blink blink*
Espresso killen: eehhh ja varför inte
Gee: hur stor är chansen *spärrade förväntansfullt ögonen*
kaffe dude: typ 15 personer i HELA Sverige
Gee: Oj, det var lite men 12 lax liksom

Snubben: ehhh jo, det är nämligen så att du inte vinner 12 000 Kr utan du vinner en latte om dagen under ett helt år.
Gee: jaaahaaaru de sägeru nu va?!
*snap*

 Kalla mig gammeldags men är det tävling ska man fan vinna något. Vem vet jag kanske borde ha en tävling snart eller vad tycker ni?

1. Veckansblogg *loooool*
2. Het dejt med min roomie (she so goin to kill me)
3.  Två fribiljetter till Absolut Icebar Stockholm? Och få grymma drinkar serverade av mig?

Har du vägarna förbi Rösta fram vilken tävling som vore bäst att ha..


( Visst är jag grym på att rita?)


( Jacka från le bombastic, linne köpt i Paris, acne byxor, converse, dior brillor och ehh svart sminkväska, men visst är det en lyxförpackning. Mijaow, tur att hon är i Milano nu annars hade hon dödat mig, shit det kanske finns internet där borta.. eller?

( Sveriges cooolaste bar, alltid - 5 grader, drinkar serverade i ett isglas upplevelse du sent kommer att glömma *reklam or WHAT här har ni en feeeeet länkning*)


Bilder från igår

Jag håller vad jag lovar och här kommer bilderna från gårdagens tur. Bilderna från idag kommer troligen upp imorgon (ond cirkel, hjälp).


(hihi lil B envisades med att sparka av sig skorna och vi gav upp till slut)



( Lady Gaga? is that you??)


( lite efter men tänkte prova på axel-grejen)


(vet fortfarande inte varför jag köpte den här :S )


( skor från junior sidan hos din sko)


( med nya skor får man hoppa i sängs)


( Fan vad jag hatar fötter *fotfobi*)

Det får räcka! pallade inte ta bilder på allt jag köpt, orka ha modeblogg, hatten av för er som orkar och ni stackare som försöker! Jag vet inte ens vad min blogg handlar om :s om ni råkar ni veta... HOLLA


(iPhone blogg) halllllllllllllo! Sitter o ...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) halllllllllllllo! Sitter o gör sommarschemat nu.. Snacka om hjärnsläpp.. Just nu Ser jag bara namn och tider som svävar i luften :s! Tog bloggpaus för att visa mina naglar! Denna gång fixade jag dem på scratch nails på pubs! Tummen upp för Lina som räddade mina naglar. Nu har jag silkesnaglar för första gången pga mina misshandlade naglar! Hörs sen xoxo Gee


blogg-kedja

Jag hatar normalt alla former av kedjor men den här var ganska roliga.

1.Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen.
3. Börja högst upp och skriv texten i
sms:et under första frågan, bläddra
ner 5 och gör samma sak igen.
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
gumman tänkte bara säga att ja sover hos päronen ikväll.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
hur blev det med klippningen

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Viktig

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
ha ha u go Geee!!

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
lägg på fort

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
ni satt väl inte på ankan och söp ikapp igår?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Baby where are yo?

8. Vad vill du höra mest av allt?
ahhhhh inkräktare

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
ris eller pasta?

10. Din romantiska replik?
yo, är du i Farm town?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
shooo mannen


(iphoneblogg) Satt i stolen.. Hon slipade ...

(iphoneblogg) Satt i stolen.. Hon slipade bladet.. Jag var bajsnödig (ej bokstavligen) sen så var det klippt utan återvändo xoxo Gee


Halloj Vacker


Hur står det till? Hoppas allt är bra med er! Vill välkomna några nya läsare, alltid trevligt med nytt folk. Speciellt då man jobbar med det jag jobbar med ca 140 000 mer eller mindre nya ansikten/ år :).

Idag var min dag planerad in till det sista men självklart gjorde jag INGET av det jag skulle. Det därför jag säger att man ska vara spontan, det dyker alltid upp saker i sista sekunden men lika glad är jag för det annars får man bara en dålig dag.

Jag och kusinen var förbi en frisörsalong förra veckan och planerade en klippning ihop. Hon klippte sig och jag velar fortfarande. Efter en massa ”men ”så bokade jag idag en klipptid hos en tjej som jag fick rekommenderat. Precis innan duschen fick jag höra att vi skulle ha lägenhetsbesiktning. Ringer och ber snäll om en ny tid (eftersom tjejen jag vill ha var upptagen) han sa ok. När min roomie kommer visar det sig att det var 1 timme senare än jag trodde vilket innebär att jag inte kommer hinna till den nya klipptiden jag fick. 1 timme senare Ringer jag frissan igen:
Gee: Ja,hej, jag hade tid hos er som jag skulle vilja ändra
Killen i luren: Hej Gee
Fattar inte hur han kopplade att det var jag då jag inte presenterade mig i luren (screeepy?). Bokade i alla fall ny tid till imorgon. Vi skulle just börja med städningen då dörrklockan ringer. Besiktningspersonalen kommer så klart 1 timme tidigare. Alltså skulle jag hinna till min klippning MEN vågade inte ringa igen efter 3 gången. Hoppas verkligen att inte jag bangar imorgon, när jag fönade mitt hår insåg jag hur jävla långt hår jag har:( nu ska jag klippa mig kort efter 6 år. Idag skulle jag även tatuera mig men det hann jag inte heller med, får boka om.

Gick till syrran handlade lite saker, busade med mina söta syskonbarn också. Jag behövde skor ( vem behöver inte fler tänker ni ). Det bästa är att jag har storlek 35-36 så jag kan handla( låga skor) på junior sidan ha ha ha, bonus är att det är även billigare där. Mina converse är junior storlek. Något annat jag gillar är att handla är oversized t-shirt eftersom man aldrig behöver prova dem. Jag är INTE så tjejig när det kommer till shopping, fort ska det gå gärna med en latte macchiato i handen.

Det har inte vart massa tjat om mina naglar på sistone kanske för att jag har misshandlat dem.  Vågar knapp visa upp dem, naglarna har blivit såååå mjuka att jag inte ens kan ta loss min klocka själv. Bokade tid hos Miss J nageltjej efter massa tjat från henne så gick jag till henne med händerna i luften. I surrender, call ur girl. Snabb var hon med att boka min tid, 2 min senare fick jag bekräftelsemejl .

Imorgon: Fixa naglarna, 30 min senare klippa håret (om jag inte bääängar) och sedan ska jag spendera kvällen med att göra hela sommarschemat. Bilder på naglarna och håret kommer upp kanske imorgon (troligen senare ha ha).

Ha det så bra


( jag o Lil´B under cheeryblossomtree, YES pollen attak efteråt)

Problem med dator så bilder kommer upp senare





(iPhone blogg) Tack o lov för pendeln! Ja...

(iPhone blogg) Tack o lov för pendeln! Jag måste medge att jag älskar pendeln hade nästan glömt hur jobbigt det är att åka tunnelbana! Folkmassor, trängsel, onödigt stressade personer ( hello missar du denna så kommer nästa tåg om 10min) och sist men inte minst VÄRMEN i tåget! En annan jobbig sak är att det är oundvikligt att tjuvlyssna på fjortis ja-ba-han-ba-snack. ohhh vad jobbigt med nationellaprovet, asso jag ville slänga tuggummmmi i hennes hår (fan va ond)! Många gånger vill jag lägga mig i och säga men hörredudu but i dont! Sen finns det alltid en liten shit unge som ska stirra ut en! Oblyga rackare må ja säg! Dont get wrong ja gillar barn (iaf vissa) men den här var en jobbig unge fråga mig om alllllt som rörde sig och avslutade med frågan VARFÖR! Tur nog hade jag en klubba i väskan det fick tyst på ungen! Att ta godis från främling??? Snacka om tant varning om man går runt med godis i handväskan! Ussch! Xoxo Gee


Kladdkaka på 3 min

Kladdkaka på 3 min
tro det eller ej men nu kan ni chocolate lovers få en smaskig kladdkaka på endast 3 min. YES ni hörde rätt 3 min. Jag är inte så mycket för kök, laga mat eller baka. Därför är detta världens bästa tips för alla latmaskar som Mig.  

Ta fram en Mellanstor Kaffemugg och blanda ingredienserna i muggen.
(1 portion)
4 msk mjöl
4 msk socker
(personligen tycker jag att man kunde ha mer socker men smaken är som baken)
3 msk kakao
(blanda dessa ingredienser )

1 ägg (blanda i smeten)

3 msk mjölk
1 msk olja
(tillsätt vätskorna och rör om ordentligt)

Nu kan du ställa kaffemuggen i micro och micra i ca 3 min( full/effekt).
Vill du att den ska vara lite kladdiga räcker det med 1,5-2 min i micron.

If i can do it, you can do it to.
Den smakar faktist bra :)

Lycka till


Tjena! Ska jobba idag! Har inte jobbat sen...

Tjena! Ska jobba idag! Har inte jobbat sen isbars öppningen! Ser fram emot att jobba med den gryma drinklista! Om ni vill få grym upplevelse kom förbi absolut IceBar sthlm ikväll! Ha en toppen dag xoxo Gee


It´s Alive

EN gåva från ovan som jag tappade ner för trapapapapapan. Ops i did it again i droped my iphone and it fucked up again oh baby baby. Iphone nr 1 dog i oktober, gubben som skulle laga den sa att den var slut det enda den dög för var som reservdelar. Jag hade inte mage att slänga den efter alla dessa fina stunder vi haft ihop *snyft*. Jag har haft den vid nattduksbordet (låg där ensam o allen och dammande). Luft från ingenstans får D för sig att Ladda iphonen, jag tänker, ja ja den är död don rub it in my face. Då hör jag det mest underbaraste ljudet *pling* ( ni som har iphone vet ljudet då den laddar). It´s alive, min iphone nr1 har kommit tillbaks från dem döda. Tshihi nu har jag två iphone, en svart och en vit!

Ni tänker… so what… glädjen hos mig är att jag slipper gå runt som en förvirrad person med två mobiler nu. Längtar tills juni då den nya iphone uppdateringen kommer * oh joy*
Nu kan ni nå mig på mitt vanliga nr :)






Fredag 14 Maj

Idag var jag ute och yra på stan.  Tjejerna hade lovat mig att jag inte skulle köpa onödig impuls köp. Vårjacka var dagens måste! Självklart vart det lite mer. Fy fan för alla små krafs de ställer fram vid kassan, det är taskigt juh, medans man väntar på den tröga kassörskan har man ju hunnit snappa till sig massa saker vid kassan. Jag vet att det är deras taktik och det fungerar UTMÄRKT, tack ska ni ha!


Jag var stark nog och tackade nej till skräpmat, magen kurrade men jag höll mig till shopping rundan var över. Gick sedan till Vapiano (östermalmstorg) och åt en utsökt måltid. Därefter gick vi och fikade. Jag vet inte vad som hände med Lou Mellan Vapiano och fiket men hon brast i skratt över allt och ingenting, vi fick alla dock gott skratt. Hon är härmed döpt till Lapplisa, jag tror inte hon skulle uppskatta om jag förklarade varför så jag låter bli ha ha. 
Jag väljer idag att inte visa upp allt jag köpt idag, YA´LL DIGG!!

Här är i alla fall en del av dagensfångst!


(Jeansjacka, 2 t-shirts, skarf x2 totalt 29:50 sek :P)



(snabb bild, är inte mycke för POSE så klädhängaren blir min bästa vän)


Köte två nagelack, blått har jag inte haft sen 5:an så det var kul köp. Köpte även två eye pen, guld och blå. Den blå blir riktigt snyggt till sommaren och guld då man ska ut på dans kanske. Läppglans är ett MÅSTE, valde en glans utan färg eftersom mina läppar är hetare en Kissies *blink*. Den rosa flaskan är även ett måste ( mina afro sister skriker : eeeehhhemm u know it sis) Det är en Super conditioning oil sheen eftersom afrikanshår mår helt enkelt inte bra utan det. Köpte även en klocka, har inte använt klocka på as många år nu, tänkte att det var dags. Summan av kardemumman blev BARA 69:50 sek (billigt va?) hmm fattar inte hur min diamant örhänge hamnade där, altso den stora inte den lilla :s


( mums, Vapianos, är lite osäker om detta är klassad som onyttigt men gott var det)


(Lapplisan)

Sex and the city 2

OMG, kan inte fatta att tiden går så fort. Snart är den här Sex and the city 2 the Movie. Jag är sååå jävla glad att det inte går att mäta min glädje. Jag var skeptisk då jag hörde att de skulle släppa ut en till film. Jag menar boken var bra, serien var fab och filmen var beon good. Det var liksom snygg avslut. Vad ska hända nu liksom? Ska dem alla skaffa barn? Den enda personen just nu som är ”sex and the city” är Samantha Jones. Ska carrie skaffa barn? I dont know men jag kommer vara BÄNKAD front row with my cocktail drink in my hand ( fuck, glömde att jag har min vita månad så det får bli en cosmo virgin).

Sex and the city har blivit som en religion för mig, kulturellt, relationsmässigt och mode. Många som känner mig vet att jag alltid citerar från serien. Mina bästa citat från serien är:

- Mr big som släpper av carrie vid hennes port. Hon frågar ”have you ever been in love” och han svarar ”absofuckininglutly”

- Samantha säger ” i lost my orgasm” Carrie svarar ”where? In the cab?”

- Samantha ”im a trysexual, i try everything once”

- Carrie " I like to have my money where I can see them - In the closet"

- Mr Big “I have to hand it to you, kid. Most people come to Paris to fall in love. You came and got slapped.”

-  Miranda “ what I want is to get laid wha I need is to get laid I wanna get laid”

- Miranda
: ’I mean what was I supposed to do, stand around and chit-chat about the weather? The man has been inside me, for God’s sakes!’

- Charlotte: So how are you?
Carrie: I'm good. How are you?
Charlotte: Great.
Carrie: I told Aidan about the affair and he broke up with me.
Charlotte: Trey and I never had sex on our honeymoon.
Carrie: You win. So. Should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves?

- Carrie
“I had often fantasized about running into my ex and his wife. But in those fantasies, I was running over them with a truck.”

- tjejerna sitter och fikar som vanligt och plötsligt sager Samantha ” his spunk tast funky” Charlotte spärar upp sina rådjurs ögon och lämnar kaféet bums. Miranda säger ”and she´ll never come back”

Oj, jag skulle kunna fortsätta hela dagen men det får räcka! Vilka är med mig på en grym bio kväll den 27 Maj, Sex and the city 2 the Movie.

Flesta av mina vänner är snabba att säga Samantha påminner om mig, då vet jag att de främst syftar på hennes kvickhet i hennes svar, att hon är spontan och säger allt som faller henne, Nothing else, i promise *blink*

Vilken Sex and the city personlighet har du?


(så jävla het! psssst i samband med premiären så kommer det att komma ut en vis produkt som jag kommer att köpa med detsamma, säger dock INTE vad det är eftersom...)


( vem av tjejerna stämmer överrens med din personlighet)


God morgon



Wow trodde aldrig att jag skulle få möjlighet att skriva god morgon som rubrik, speciellt då mina God morgons kommer aldrig tidigare än 13:00. Igår var jag såååå trött så jag gick och la mig ganska tidigt och vaknade (håll i er) klockan 08:30. Det är en helt ny värld vid den här tiden ju, fåglarna kvittrar och solen skiner inte. Idag ska jag ta väl hand om dagen och göra något nytta av den. Sitter just nu och jobbar lite. Det slog mig just att jag har massa bilder som jag tog under veckorna jag inte bloggade som jag kommer visa er senare.

Mycket har hänt dem senaste veckorna som verkligen har öppnat mina ögon. Därför har jag beslutat att göra förändringar i mitt liv. Jag har gjort en pakt med mig själv. Mitt mål är att det ska synas resultat till sommaren. Detta kommer vara en ytlig, fysiskt, mentalt och personlig förändring. Jag säger inte att jag är missnöjd med mig själv men det här är bra förändringar som jag behöver för att stärka mitt inre. Detta är vad jag till en början kommer att göra.

1. Jag ska Inte sova bort dagen. Det är mycket jag går miste om då jag ligger och sover bort dagen, mycket som jag skulle kunna göra. Speciellt då man jobbar ca 15:00-24:00 som jag gör. Då jag går till jobbar kommer majoriteten av mina vänner hem från jobbet.

2. Börja träna, detta är inte för att gå ner i vikt utan för förbättra konditionen (just nu blir jag andfådd av att gå upp för en back utanför oss ha ha). Träning är även bra för stresshantering, Fokus och Disciplin. Ska börja med att träna 1 gång i veckan och öka sedan successivt.

3. Avgiftning, då syftar jag främst på (1) skräpmat (bye bye Green mål på max). Ska även ha en rejäl (2) vit månad eftersom sprit, öl och annat shit innehåller allt för mycket kalorier och det drar ner på den energi som jag försöker bygga upp. Det betyder inte att jag kommer sluta gå ut utan jag kommer välja alkoholfria alternativ. Jag hoppas verkligen att folk kan respektera det eftersom alla förväntar sig att man ska ta sig en drink, BUT i wont :). Sista delen av min avgiftning kommer vara lite svårare att motstå och det är (3) Dra ner på Kaffe ( bye bye latte macchiato).

4. Äta rätt! Ska försöka sluta äta ute så ofta som jag gör och börja laga mat hemma (många som känner mig skrattar säkert nu ha ha).

5. Leva ett mer positivt liv. Ska verkligen sudda bort alla negativa tankar jag har och fokusera på det positiva i det dåliga. carma im ready give me your best shoooot!

 Det sägs att dem största förändringarna inte sker över en natt utan kommer successivt med tiden. Det roliga är att jag har tidigare skrivit liknande inlägg men verkligen inte gjort det, vad är skillnaden just nu? I fuckin have to do this coz im a fuckin rock star :P

Kommer att uppdatera hur det går för mig. Nu ska jag hoppa in i duschen för att träffa min söta kusin som jag saknar så jävla mycket. Vi ska ta en sväng på stan och shoppa lite. FARLIGT, idag fick jag min lön och jag Måste vara sparsam då jag planerar att köpa min USA biljett denna månad.

Önska mig Lycka till!


(iPhone blogg) ahhhhhhhhhhhhhhhhhh inkräkt...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) ahhhhhhhhhhhhhhhhhh inkräktare! Är det sååå förbjudet att njuta av det fina vädret vi har? Har valt att vara hemma hela dagen men valde att ha öppet fönster för att få lite friskt luft! Då hör jag massa surr, i was like wtf, vänder mig mot fönstret o ser typ vårens största humla på besöka in tha G-Spot! Jag hatar kryp har inte heller mage/mod att döda småkryp (får dåligt samvete av det) vem vet det kan liksom vara någons far,mamma,bror,syster ( vet inte än hur man skiljer på hona o hane i insekts världen)! Jag öppnade upp hela fönstret o tänkte fly forest flyyyyyy! Vilket humlan gjorde till slut! Skulle aldrig kunna sova i ro med jävla surrandet vid fönstret! Ser ni humlan vid mitt fönster? Ps, alla Absolut flaskorna har jag uppstaplade för att jag Älskar varumärket jag dagligen jobbar med :)


(iPhone blogg) snyft, befinner mig i Arlan...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) snyft, befinner mig i Arlanda nu! Säger förväl till min andra halva! Fattar inte varför det ska vara så jobbigt att säga hej då?! Jag kommer träffa honom igen om knapp två månader! Jag grät iallafall inte men FAN för honom om han har glömt något hemma hos mig då blir det hängläpp ha ha! Jag är en zoombie just nu, vi gick aldrig o la oss igår eftersom vi kom hem 2 o skulle vakna 4! Kommer däcka rejält när jag kommer hem! Senare kommer jag berätta om den nya vändpunkten i mitt liv som börjar juuuuuuust NU!  Xoxo Gee


(iPhone blogg) rätt svar är Hem ljuva hem!...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) rätt svar är Hem ljuva hem! Helt sjukt vad dyrt det är att åka ner hit! 2 lax har vi lagt ut för våra biljetter, tänk det kunde vi köpt Ryanair flyg till Italien lr så! Men men just nu är det värt det, saknar Sthlm, min lägenhet och framför allt min säng :) Hörs sen xo xo Gee


(iPhone blogg) ÄNTLIGEN! Hämtade just ut m...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) ÄNTLIGEN! Hämtade just ut mina efterlängtade biljetter! Vad kan det vara tro? Konsert? Dans show? Teater? Musikal??? *ler* Xoxo Gee


(iPhone blogg) ÄNTLIGEN! Hämtade just ut m...

img_6807 (MMS)

(iPhone blogg) ÄNTLIGEN! Hämtade just ut mina efterlängtade biljetter! Vad kan det vara tro? Konsert? Dans show? Teater? Musikal??? *ler* Xoxo Gee


Växjö

Vi var i växjö igår, trots att det var trist väder. Vägen dit är lång (50 min). Jag blir lätt rastlös så vi lekte lite lekar på vägen dit. Jag har en application i min iphone: Gooface, där man kan leka lite med bilderna och få roliga resultat. Går att ladda ner gratis på Applestore.

Alla fyra fick samma bild och vi skulle fördärva bilden, ingen vet vilken bild som tillhör vilken person och sedan röstade vi. Gissa vilken min bild är??



Svar: Bild nr 3 är min och även utnämnd till resans vinnar *YES*


( luft från ingenstans så kom även den här truppen och fyllde gatorna med oljud)


(eftersom mina naglar trillade av en efter en var jag tvungen att köpa nagelfil, köpte även rexona 48h, den är fett grym har dock stark doft, därför har jag den alllllltid i väskan incase of you know what ha ha)


(Jag måste börja använda mindre väskor så jag köpte den här rackaren)


(Jag gillar storleken och detaljerna med axelbandet är inte till min stora förtjusning)


(Köpte massa hår grejer, vilket fick mig att inse att jag måste klippa håret)


(Köpte set armband, gillade dock bara den med nitarna på)


( fick fin present från Åhléns)


( det spöregnade och en viss person (inte jag) fick damp och sprang sist biten hem) 




ut med det gamla och in med det nya

Jag gillar variationer i mitt liv. Därför ändrar ofta färg och form för få något nytt och spännande. Nu är jag så less på mitt hår att de skrämmer mig. Jag experimenterar alltid med mitt hår klipp och färga var min refräng. Jag har haft sjukaste hårfärgerna genom högstadiet och gymnasiet. Jag blädrade genom gamla bilder och hittade alla bilder o kollaget jag kistrat ihop. ( ha ha .

Min mamma och min BF gillar inte att jag hade kort hår, så jag har haft långt hår i snart 6 år. END OF IT NOW! Jag ska göra något kul med håret.

Jag är öppen för det mesta, vill dock inte RAKA av mig allt hår.
Har ni några tips hur jag ska fixa håret?


(lol första bilden är förblekning innan jag färgade till den riktiga färgen )


( den här bilden la jag upp på FB Alla trodde jag hade klipp håret men jag hade bara en peruk på mig fö att testa om jag passade i kort )


(Iphone blogg)

img_6807 (MMS)

(Iphone blogg) gissa vad ? idag regna det som vanligt men vi drog på oss extra tröjor o for till stor stan! Första jag gjorde var att köpa mig en fet latte To-go :)! Sen så handlade jag bullshit grejer som jag inte ens behövde, lol det kan bero på att jag vart inlåst några dagar i byn, vem vet nästa gång jag får se  några affärer :p ! Åt en fet pizza min "lilla" mage spricker typ snart! Nu sitter vi bussen hem! Visar er senare vad fö shitgrejer jag köpt! Xoxo


regn regn regn

Idag var jag jätte glad för att jag trodde vi skulle till Stor´stan ( växjö), kanske kunde få köpa något fint eller en latte to-go liksom. Det blev inte av, tiden gick undan fort så det var inte lönsamt att åka så pass sent, då stan stänger så pass tidigt.

Det har regnat hela dagen, det är trist och grått där ute. Sitter i rummet och stirrar ut genom fönstret och ser varje regndroppe som rinner ner för fönstret (Kul va). Glömde jag att nämna att jag har mottagning i vissa delar av lägenheten? Min mobil kan jag prata normalt i förutom i ett rum (just det rummet jag sover i) min mobilabredband till datorn fungerar bara då den känner för det. Väldigt frustrerande då man inte har så mycket att göra och internet knasar sig. Visslingen finns det 2 andra datorer här, men Min dator är min bebis :)

Vet inte vad ni har för väder hos er men om ni har regn och trist väder, då har jag tips på saker jag brukar göra, saker jag oftast inte orkar att göra:
Börja med att Pumpa grym musik! ( dansa gärna också)
1. Rensa garderoben, det är ”vår” så ut med det tjock och in med det tunna.
2. Få ordning på alla dina skor, ordning och reda
3. Sortera alla dina räkningar och viktiga papper i pärmar
4. Skriv en to-do lista på saker och ting du vill få utträdande inom snar framtid.
5. Städa lägenheten/rummet, du kommer känna dig på bättre humör då
6. Tvätta kläder, ALLT, t.o.m gardiner och mattor
7.Ring upp 1-3 kompisar/familj/bekanta  som du har försummat eller inte prata med på länge.
8. Säg till Minst 1 person att du älskar honom/henne
9. TA hand om dig själv, fixa naglar och tår, hårinpackning i håret, ansiktsmask!
10. Om du har utfört minst 7 punkter i listan kan du belöna dig själv med något. En chokladbit eller ett glas Chardonnay eller något annat du gillar.

Ps, när jag säger rensa vinterkläder/skor menar jag INTE att lägga det i källaren ha det nära i lägenheten man vet aldrig när det lär snö igen ha ha ha ( vi hade snö igår liksom).

Sköt om er!




BE-happy-day!

Hej alla vackra människor!
I dag vaknade jag och såg ett meddelande som lyste upp hela mitt ansikte. Jag vill sprida den glädjen vidare till er, även om ni har en shit dålig dag så ska ni sprida vidare den positiva  energin vidare till alla du ser. Skriva gärna ett inlägg i din blogg om den poistiva budskapet eller ändra din Facebook status. Tro mig den du kommer sprida vidare en glada energin till alla som behöver det.

Som jag alltid säger; ett leende kostar Ingenting :)




Guess who´s baaackkk!

Shulllleliilul... hur står det till? det var väl typ 2 veckor och 5 dagar sen sist va? Men vem räknar: P ha ha ha snacka om update :)
som sagt jag har haft mycket att stå i och jag har verkligen känt att GUD verkligen har/håller på testa min styrka just nu. Det är så mycket som hänt mig senaste 2 veckorna, förvånar mig att jag inte gått in i väggen ännu. Det sägs: ”Det som inte dödar, Härdar”, jag är inte död men är jag härdad? (any given Sunday ha ha). Jag är dålig på att uppdatera som ni märker, men jag lovar att skriva ett inlägg varje vecka med en fet sammanfattning av veckan, dyker det upp inlägg varje dag? låt det ej bli en vana utan se det som en bonus ha ha ha. Nog om det, im back now.

Nu har jag två veckors ledighet, jävligt efterlängtad om jag får säga. Jag befinner mig någonstans i Småland nu, ute på landet, jag är lika med rädd. Seriöst, jag är en småstadsflicka men det här är skrämmande.
Detta finns:
- 3000 invånare (3001 med Gee, eller turister kanske inte räknas)
- Tempus och Konsum
- Apotek, garnbutik, måleri, bageri, pizzeria, mini bio,
- SYSTEMBOLAG ( thank God, vad skulle annars folk roa sig med?)

Detta saknar jag:
-espresso house
-tunnelbana
-synen av mc Donalds
- Butiker
- The laughting Duck
- Min nageltjej ( har typ 2 naglar kvar lol )

Helt otroligt hur jobbigt det är att vara rastlös, man inser Då att man är en självupptagen person. Idag har jag inte ens lämnat lägenheten. Då jag väl lämnar lägenheten är det enbart för att ta promenad men t.o.m vädret är skumt här. Sen måndags har det regnat, igår kväll och imorse så snöade det ( MAJ MÅNAD). Jag är ständigt frusen och jag har varit förkyld sen söndags.

Det finns vissa faktorer som måste uppfyllas för att kallas för en stad( enligt Gee).
1. Mc Donalds (viktig stadsfaktor)
2. Köpcentra (H&M är ett måste, Gina tricote är FET bonus)
3. Minst 1 bar/pub/krog/nattklubb
4. Det måste finnas nattrafik
5.  Sysselsättning/underhållning/nöjesaktiviteter efter 18:00-01:00

Dessa punkter är ej i specifik ordning och dessa faktorer är för att överleva vardagen och inte leva i lyx. Ha ha den listan skulle ni nog inte vilja se.

Men känner ni inte igen er, ni kommer till en stad/ort/by/prick och ni tänker, Vart fan har jag hamnat? Svängde vi fel eller? Det värsta är då man inte vet om det är en jävligt liten stad eller en jävligt utvecklad by.

         eller         



RSS 2.0