hey babies

Hey! Nu har jag varit borta ett tag. Personal reasons ( yet unknown). Det är så jag vill ha det. Jag går igenom en hel del i mitt liv just nu inget jag vill eller kommer ta upp ( franky,it Ain  kittys  diary). Kände bara att jag var tvungen att säga det då alla varit så gulliga i alla mejl och sms... ni är fö underbra puss på er

saknar er och hör av mig snart ( i hope) :)


just one of thoz days

Idag är jag inte på humör..  Därför bjuder jag på en videoklipp som fick mig på andra tankar. Ellen Degeneres är för rolig :)


rosa, rosa so pinky pinky

Jag gillar variation i mitt liv. Det är därför jag med jämna mellanrum möblerar mitt rum/lägenhet eller ändrar temat i rummet. Just nu vill jag byta temat i min blogg. Första veckan fick jag huvudvärk av alla blogg koder så jag tänkte vara lat och ta ett tema som är färdigt. Jag har surfat in på många sidor och allt jag ser är rosa?! Alla bloggar har någonting rosa.
was up with that? Varför är vissa människor så besatta av färgen rosa? Är man mer av en flicka eller är man en prinsessa? Barbie? TELL ME! Jag tycker rosa är sött men jag har aldrig ägt ett plagg som har varit rosa. Röd/rosa läppglans har jag haft men fattar inte varför fjortisar har ljus, ljus rosa läppstift på sig. Det ser för tacky ut. Ser ut som täcktstift. Jag har alltid gillat färgen babyblue men inte fan går jag med ljusblåa läppar för det?

Redan som barn blir vi kategoriserade i rosa och blått. Babykläder är unisex ( kanske inte klänningar/kjolarna) men allt annat är mer eller mindre unisex. Lik förbannat så är flickavdelningen i H&M som en rosa bomb. Mina barn kommer bära neutrala pastell färger typ som ljus gul, grönt osv, men jag har en känsla att min blivande far till mina ofödda barn kommer klä dem i hip hop kläder, pojke som flicka ha ha. En fördel med dessa färger är att man ser vilket kön barnet är i tidigt ålder. Jag menar, hur många gånger har ni inte sett ett nyfött barn men ser ut som ett frågetecken för att du inte vet vilket kön det är. Du säger: ohhh vilken söt pojke, mamman svarar snabbt: tack kära du ( det är en FLICKA EN FLIIIICCCCCKKKKKA).

Nu ska jag fortsätta leta rosafria bloggteman.
ps. vet någon hur jag ändrar min rubrik färg från rosa till svart??
Synes..



Världen roliga video som passar utmärkt till inlägget. Jag och min vän Maya kunde den här låten utan till.
Blir alltid glad när jag hör den :)


This is Gee

Jag har som ni märker svårt att sova. Snubblade in på en sida med olika tester. Jag tänker besvara så GOTT jag kan på dessa frågor så ni kan lära känna Gee. BRA va?!

Vilken svordom använder du mest?
Fan, jävlar, fuck och när jag råkar slå mig i något då PEEEEEEPER det till som fan. Det anses inte fint att svära och tro mig jag har taggat ner, plus att fan räknas inte tycker jag ha ha. 

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Aldrig innan 12

Var köper du dina matvaror ifrån?
Är det ett skämt eller? kylskåpet står alltid tomt.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden, kamera blyg :P

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag skulle köra sillisar, fett suga min rumpa, skönhetsoperera min lilltå eller?? troligen INTE.
snackar vi 100kr eller million? hade det vart millioner skulle jag köpa hus till mamma&pappa
skicka stora summor till Eritrea, hjälpt mina syskon ekonomiskt.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
tshihihi, ja

När var senast någon stötte på dig?
ha ha vad är klockan nu?

Vad åt du till middag senast?
spagetti köttfärssås( midnight-snack)

Kan du vissla?
lärde mig i tidig ålder, hur skulle jag annars ragga på pojkarna?

Tittade du på tecknat när du var liten?
ha ha ha i still do 24/7

Äger du några popband t-shirts?
LOL, fick aldrig köpa backstreets boys  t-shirt av mamma och det tackar jag henne än idag för.

När flög du senast?
november

Pratar du några andra språk?
indeed, 3 språk flytande och jobbar på 2 till

Har du gråtit offentligt?
gråter sällan

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Jag har redan båda

Vad har du med dig in på bion?
en stor varm skarf för att det alltid är så jävla kallt där inne och varma chips

Vad har du för väder?
ha ha ha ha jag tolkar den frågan fel. Förr så brukade jag och mina vänner säga: vad har jag för väder för att kolla diskret om man hade snorkråkor i näsan. Är vädret bra, då var det ok men var storm eller blåser åt höger så visste man vad man skulle göra ha ha.
I mitt rum är det dock vindstilla :)

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Bild och sång

När sov du senast på golvet?
1 år sen, madrass vare det väl ändå.

Vilken är din favorit drink?
ohhh, det blir separat inlägg för denna :P
jag gillar det mesta men dricker aldrig drinkar med coca cola *blä*

Gillar du din boendesituation?
kan inte klaga, nu har jag tak över huvudet, kontraktet går dock ut i juni=hemlös ha ha.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8-9 h

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Många bollar i luften men jag är grym på jonglera.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
OH JA! Utsläng från klassen många gånger men jag fick alltid med mig kompisarna ut ha ha

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
26 och har absolut ingen åldersnojja

Tror du på liv på andra planeter?
efter Avatar så hoppas jag verkligen på det

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
antingen:
- Suck it up bitch you can do it!
- im one with the univers *haauuuummm*
- sjunger: you can get it if you really want och dont worry be happy :P

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ALDRIG I MITT LIV

Tycker du om att krama folk?
inte om nödvändigt

Äger du en digitalkamera?
några, ingen tycks fungera dock ha ha

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Terri Keri Hillson, många ha sagt det men ser inte jätte likheter. Kan Tydligen kan jag inte ens stava hennes namn :)

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Jag har växt ifrån det!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
eru galen jag lever för kött. Ge mig en buffé med bara kött

Är du mörkrädd?
Det skulle jag nog inte säga, bara om någon lurar i mörkret

Tre saker du alltid har med dig?
iphone
sminkväska
parfym/deo


Gud vad naken jag känner mig nu :P

G-night ya´ll



ny sysselsättning

En dag fick jag för mig att skaffa mig en fritids sysselsättning. Jag gick in i en hobbyaffär för att hitta mig något kul och pyssligt att göra. Tro det eller inte så är jag ganska kreativ, har läst design program där jag ritade mycket kläder som jag sedan sydde upp. Jag har haft passion för att rita sen gud vet hur länge. Vill ha något nytt intresse nu. Jag har beslutat mig för att göra smycken. Ha ha ha, sluta garva. Det finns halvfabrikat smycke-kit där du har alltid du behöver sen är det bara att låta fantasin flöda. Första dagen var väldigt frustrerande eftersom det var mycket pille pill men jag tror jag börjar få kläm på det. Lär vara proffs till jul så kära familj och vänner, förvänta er att få hemmagjorda smycken till jul ( ha ha).

Ni får se slut resultatet då armbandet är klart.


( köpte nybörjar kit + en tång)



som sagt här kommer allt färdig sen kan man köpa andra pärlor och så


Det tog mig typ 20 min att få den där öglan så runt ha ha


fikade

Idag var jag ledig så jag var duktig och styrde upp en liten träff på stan med öbo tjejerna. Vi bor i samma stad numera men det kan man aldrig tro så sällan vi ses. Gick runt på stan, fick snabbt panik av alla människor som trängdes och varmt som fan var det också.  Fick i oss lite mat sen satt vi och fikade. Det var ett bra tag sen må jag säga, då jag satt ner och fika utan att det var någon form av möte eller liknande. Nee, nu ljög jag. Det första jag gjorde då jag träffade tjejerna var att beställa en latte macchiato, the Gee-way ( 2-go). När det var dags för fika, så hade jag redan fått i mig min dos så jag var bara god sällskap. Det var jätte trevligt att träffa tjejerna (vi blev 2 till). Måste erkänna att det kände oerhört bra att vi hade riktiga konversationer om människor och mogna konversationer. Känns skönt att inte sitta där och la-la om killar, jag träffar han och jag gjorde det med honom. VI kvinnor har faktiskt mer att prata om än killar/relationer och våra liv kretsar inte alltid kring er.

Speaking of killar och relationer, jag var rätt så distraherad av paret som satt vid oss. Tjejer var upprörd och killen försökte lämna caféet. Det visade sig att killen försökte göra slut med tjejen, snarare gjorde slut med tjejen men hon vägrade att godta det. Det hela slutade med att han slog näven på bordet (bokstavligen) och gick sin väg. Tjejer ringde sin vän och sa: shit, jag blev just dumpad, vad sägs som fika och prata om killar och relationer. Ha ha ha nu var jag dum, det sa hon inte direkt, jag lider med henne, tråkigt att det inte höll mellan dem. Vet inte varför jag bryr mig om dem så jag byter ämne nu.

Innan jag for till stan så la jag in tvätt i maskinen. Det visade sig att jag glömde tycka på ON-knappen så jag fick gör om det på nytt. Undertider sysselsatte jag mig med min nya hobby. Just fan, glömde att berätta vad min nya hobby/sysselsättning är, jag lovar att ta det i nästa inlägg med lite bilder.

So long


tjejer, skaka mera..

en sak som jag har gått runt och tänkt på är hur vi människor hälsar på varandra. I mitt land pussar man 3 gånger på varannan kind ( typ 7-9 gången om en släkting man inte sett på hundra år hälsar på en).  Tjejer tenderar även att pussa varandra på kinden då de träffas eller kramas i alla fall. Jag vet inte om jag är ensam om det, men det kan vara lite jobbigt det där kramandet. Killar skakar hand ( på olika vis). Låt oss göra en enkel slutsats. Tjejer kramas och killar skakar hand. Fast jag önskar att vi tjejer kunde skaka hand oftare utan att det sker missförstånd.

exempelvis. Du går ut med ett gäng tjejkompisar och du lär känna några nya vänner till dina vänner. Under kvällen har ni haft några drinkar och tycks komma varandra nära under kvällen. Nästa gång du träffat den personen så blir det bara en pinsam ögonblick eftersom du inte vet hur du ska hälsa på henne.
 Dina alternativ är:
1. Sträcka fram handen?
2. Du kramar henne?
3. En puss på kinden??

Väljer du alternativ 1 kan du verka ”oförskämd” eftersom ni umgicks sist ni var ute. Försöker du krama henne kanske hon sträcker fram handen och det blir bara fel . Om du är snabb med en puss på kinden, ja, det kan ju gå helt fel om det går fort. Är det därför inte enklare om vi tjejer också kunde börja hälsa med en hand skakning? Jag menar, vad kan gå fel med en hand skake?? It is safe och det kan inte ske något missförstånd. 

Har ni vart med om att det blir fel då man ska hälsa på varandra andra gången man ses??



Vad tycker ni?



 ELLER






en låt som spökar i mitt huvud..

Jag gillar inte Rihanna efter ett och annat hon gjort men den här jävla låten har fastnat i mitt huvud (nu hör jag inte ens mina röster i huvudet). Jag hatat videon ogillar färgerna men om man blundar blir låten faktiskt helt ok ( efter 14 gånger).. när hon sjunger ” tonight i´mma let u be the captain” då börjar man även sjunga med, men alla vet att det är JAG som är kaptenen i mitt skepp * ay ay captain*

vad tycker ni om låten?












ett april skämt som gick för långt..

ja just det, det var 8 dagar sen jag la ett inlägg om att jag skulle förstora mina läppar. Det var ett april skämt ha ha ha, får massa sms om det så jag måste lägg upp det här för att klargöra att jag INTE ska kissie-size my lips. Mina läppar är kyssäkta ändå, eller hur ?!? *tshihi*



Mobil blogg: tjoohoo allihopa! Allt bra me...

img_6807 (MMS)

Mobil blogg: tjoohoo allihopa! Allt bra med er? Jag lekte allanballan när jag var ensam i baren! Skulle göra trix med ett isglas, kastade glas lite för högt i luften så landningen på min hand var förödande! Ont som satan gjorde det! Bifogade bilden är tagen direkt efter olyckan! Ha ha visst är jag snygg?!?  Smell u later


gratis underhållning

ha ha ha "kissies blomma är plockad"



nästa klipp är om gay peps.
FYI, har absolut inget emot homosexuella några av mina vänner är det. Det som är underhållande är dock kulturkrocken :)





stackars Hassan yaooow.. lol

Ha ha jag testade i tidigare inlägg om det...

img_5249 (MMS)

Ha ha jag testade i tidigare inlägg om det går att blogga via SMS/MMS och det går tydligen bra! Sitter i bussen mot syrran nu! Jag gick ut i tid och 100 m framför mig rullar bussen som skulle gå om 3 min! Många stör sig på förseningar men jag stör mig mer på tidiga avgång! Jag skyndade mig verkligen till bussen. Jag hann byta om men jag glömde  i all hast dra på mig en bh det Märkte jag då jag sprang till bussen-som-fick-för-sig-att-åka-3min-förtidigt!!!


Testar en grej!

Testar en grej!


jag lever

jo.. jag lever, har fått massa mejl om vart jag tagit vägen.. jag var tvungen att ta blogg paus för att jag..
var helt enkelt lat :P jobbat/festa lite mycket också..
idag är jag ledig och har ingen ursäkta att inte blogga... Men inte just nu..

ska spinga till bussen nu... ska leka lite med mina syskonbarn


pssss. jag har även något att erkänna för er *blink blink*
pusss



Idag är det långfredag så det blir inget inlägg!


vacker ska bli vackrare

jag har tänkt på det ganska länge. Det är inte många som vet men jag ska genomföra en liten operation. Vacker måste blir vackrare så jag ska göra en liten läppförstoring.  Har kollat in olika klinik men jag har nu äntligen bestämt mig för Adam & eva, de har även rimmliga priser. Har varit där för konsultering och det är dags. Det kommer inte bli värsta förändringen men lite mer som mjuka moln. Min andra halva var inte så för det men nu är han onboard så nu ska vi spruta in lite kärlek. Det enda jag gruvar för mig är sprutan då jag har fobi för sprutor.  Jajjjks, jag har bokat tid för nästa vecka spännande..

wish me luck





dont you just wan kiss me? * miijaaaw*




RSS 2.0