min efterblivna tatuering

Ni som har en tatuering vet att det kliar som satan efter man gjort den.
Varken tatt nr 1 eller 2 kliade på mig. Senaste tatt jag gjorde var i somras och NU början den mona-lisan att klia som fan. Det har kliat i 3 dagar nu, jag smör in den regelbundet men det retar verkligen mig...

Första motivet jag gjorde var text längs ryggraden. Det står mitt namn på vårt språk som betyder skönhet. Syftet var att den skulle bli sisådär 5 cm och sitta på skulderbladet men grabbarna övertala mig att göra den ca 15 cm och mitt på ryggraden. Jag var as rädd, speciellt då jag har NÅLFOBI (:s). Min kusin var med mig som moralisk stöd, (moraliskt stöd in my ass, hon zoomade in mitt skräckslagna ansikte i mobil kameran som hon höll på spela in). Jag var as nojjig och tatt grabbarna tyckte det var jätte roligt, (tatt virgin liksom). Alla grabbarna samlades kring mig då jag skulle göra den, jag bad alla böner jag kunde på alla språk. Just då nålen skulle komma i kontakt med min hud, då slocknade hela rummet. PANIK?! Alla bara skrattar; oj, proppen gick visst. Jag såg det som ett tecken och var på väg att springa hem då de hejdade mig. De slutförde arbetet och de var inte så farligt som jag hade förväntat mig. =)

Det andra motivet jag har är på foten med stjärnor och den representerar mina nära & kära. SATAN i gatan vad den gjorde ont, jag höll på att gråta. Fick ingen varning om hur ont det skulle göra och glöm konsekvenserna efteråt. Jag haltade i 3 dagar, gick runt i flip flops i vått och torrt (tack och lov att det var sommar). Kunde inte jobba i baren med våra arbetsskor så jag fick ha moonboots på den ena foten och den skadade fick ha tunna tygskor utan strumpor, kallt var det. Den är egentligen inte klar, den skulle bli tjockare med skuggor. Det gjorde så ont att jag bad dem bara göra konturerna och jag ”fullföljer” den en annan dag då jag fått modet att fortsätta på den.

En sak jag funderat på är hur tatueringar har expanderat dem senaste åren. Om du inte har tatt är man nästan speciell numera. Trots det så associeras tatueringar fortfarande med kriminalitet, fängelse och gäng. Vi alla vill gärna tro att vi inte är fördomsfulla, men om vi alla skulle vara ärliga för en sekund så har vi trots allt fördomar om det. Exempelvis; du ser en man komma in i Ica med hela kroppen tatuerad förutom ansiktet och händerna, Inte fan är din första tanke att han är säkert någon finanschef på Swedbank? Ett annat exempel om du som chef inom service yrket ska anställa personal, väljer du då en person med synliga tatueringar eller den utan?
Vad är det som göra att tatueringar inte är lämpliga inom vissa rum och ramar? Är syftet att du ska uttrycka dig med färg/bild och förmedla ditt budskap men endast bakom stängda dörrar eller på din fritid?

Tatueringar har funnits i århundrade och syftet från då och nu har förändrats från religiöst/andlig betydelse till konst och livsstil. I Eritrea, där jag kommer ifrån är det vanligt att kvinnor tatuerar sig i religiöst syfte. De tatuerar då religiösa kors på pannan, armarna och runt halsen. Mina släktingar var jätte förvånade att se västerländska män med tatueringar.

Personligen älskar jag tatueringar och önskar/kommer att göra fler. (pssst har en ny planerad inom kort, men den förblir en hemlighet). Om jag kunde och vågade skulle jag göra som bilden nedan, men då skulle nog min andra halva lämna mig då han redan tycker jag har tillräckligt :s.
Ville göra en då vi var i Miami Inc, MEN DET FICK JAG INTE!

Ahhhh om bara min efterblivna tatuering kunde sluta klia …


(hot or not? i say HOOOOOT)


( ser ni hur svullen min fot redan är direkt efter dådet)

 
( miami inc, önska jag såg mr A, hunky)


(scratch scratch)


Tips: om ni gör en tatuering! gör inget som är tillfälligt trend; pamela anderson taggtråd, kinesisk tecken..
Gör något som representera dig igår, idag och imorgon.

                                            


Fun week-end

I dag mår jag bra, bortsett från förkylningen. Jag la mig innan 24:00 igår *wow*.  Jag ställde kl på 06:00 för att ringa ett samtal och gratta en vis person. Jag har svårt att somna om direkt så jag kolla lite på CN och somnade om. Vaknade 13:20 *hi hi* hade 9 sms och INGA mejl  ( sms= fun fun & mejl= work work). Därför kommer helgen var en bra helg. Jag är ledig en hel helg, minns inte sist jag var ledig fre-söndag, im so happy, jag vill göra sååååå mycket.

Ska börja i alla fall med att ta en dusch *sniff sniff* sen ska jag möta upp syrran. Vi ska ta ut birthday boy mickey på lite käk, inte mc donken som han kommer säkert förslå. Mina syskonbarn, det är som de får uppenbarelse när de ser M tecknet för mc donken. De hoppar om kring, kramar och pussar varandra. …
måste pysa nu.. updates later

                                     


tre saker jag inte gjort på länge

Plötsligt så händer det jag promenerade, handlade mat och lagade mat..

Jag brukar aldrig ta promenader men idag gjorde jag det. Var vilket fall tvungen att gå till centrum för att handla lite mat och sånt. Jag har världens sämsta lokalsinne, jag brukar gå vilse även i köpcentrum. I usa, minnesota, finns Mall of America, en av dem största i världen. Flera våningar av butiker, restauranger, bio och massa annat kul, de har t.o.m berg och dalbanan längst ner. Deras parkeringsplats är så stor att man kan ta en buss till huvudentrén. Där gick lilla Gee vilse, utan mobil, or what so ever. Tack och lova så hittade Dee mig.

Idag försökte jag explore för att hitta nya vägen hem till oss. Jag hittade en trevlig väg till vivo. Fast jag gick lite för långt och kände mig vilse, så jag backade några steg, där låg den.
Jag minns faktiskt inte sist jag handlade mat eller lagade mat hemma. Jo, nu minns jag, det var sista veckan i december, då var min kusin på besök så jag lagade lite käk. Nu tänker ni säkert antingen stackars barn som svälter eller oj vad slank och fin du måste va. Svar: FEL, jag äter ute tok för mycket, måste skärpa mig. Äter inte heller nyttig mat.

Jag ska införa nya rutiner i mitt liv, vågar inte skriva det på svart/vit just nu, då jag har den känslan av att vissa kommer jaga mig för att jag ska hålla fast vid mina ord. Ska vara låta min förkylning gå över then it onnnnnnnnnnnnnn….
Det vart inget avancerat heller i köket, det vart spagetti och köttfärssås. Fördelen med att inte laga mat är att man inte behöver nojja sig över om man stängt av plattan… Jag har stäng av plattan.. jag har stängt av plattan.. jag har..

Jag gillar inte heller sitta i köket och äta så jag gick till mitt rum och det första jag gör är att tappa köttfärssås på mina vita sängkläder, lämnade "sexig" fläck . Nu ska jag in i duschen, sängkläderna i tvättmaskinen och sedan rusa till jobbet… 

Seee ya




                                           

no germs please

Vaknade imorse täppt i näsan och ögonen i kors. JAG vill inte bli sjukt just nu. Det är faktiskt ganska konstigt det där med förkylningar, eftersom den kommer alltid som en överraskning och då man minst vill ha den. När ska den stackars förkylningen komma då? Inte då man jobbar, massa bök och ringa runt och hitta ersättare och inte då man är ledig för då försvinner ledigheten.

Min förkylning kom faktiskt inte som en överraskning utan den kom via ett mejl.
Jag vet att det låter konstigt men min kollega mejlade och sa att hon var sjuk och dagen därpå började jag bli sjuk. Jag frågade henne om hon smittade mig via mejl och hon sa : Neeeh, Gee det fungerar inte så, så jag får helt enkelt lita på henne :)

 När jag känner att den är på G så börjar jag förbehandlingar för att förhindra den i god tid. Den här gången använde jag mig utan Elin´s grymma vooo-doo dryck, jätte god var den, vet inte riktigt vad den innehåller och hon hade den där mystiska leendet därför kallar jag den voo-do-drycken.

Nu ska jag intala mig själv att jag inte är på väg på att bli sjuk, Germs fria tankar, så blir jag förhoppningsvis inte det.

Imorgon fyller mina killar år, mina två favoriter
, Min söta systerson Mickey blir hela 4 år och min andra halva fyller också samma dag. På lördag ska jag på kalas så jag vill inte smitta ungarna, eller om man tänker efter, alla dessa gånger de har hostat och ”råkat” nysa mig i ansiktet och fått mig sängliggande i några dagar?? Neeeeh vore inte schyst mot syrran för då måste hon ta hand om dem, ohh just det
 inte schyst mot snorungarna heller :P
shuuudiluule..




                                      


Book club

Jag har varit lite dålig på senare tid att läsa böcker. Vill gärna hitta en bra bok som man inte kan lägga ner, sist jag hade en sådan bok var typ.. Harry Potter. Hi im Gee and i Love Harry Potter books (Hi Gee). Jag var som besatt av böckerna, läste ut en bok på 1000 sidor på 2 dagar medans jag skrev min c-uppsats. Det vill säga att jag tog paus från mina böcker med andra böcker. Nu fick jag tag på en bok som bara låg o ”dammade” på kontoret så jag tog den* ssschhh dont tell*. Den vita massajasen, corinne Hofmann. Jag har hört att den ska vara bra, Time will tell.

Har ni något bra boktips så är ni välkomna med förslag.
Jag vet precis vad du tänker kära kusin, LEAVE OPRAH´s book club alone ha ha ha

Smell u later



                                          


The secret; del 1

Jag sa tidigare att jag skulle förklara vad the secret handlade om. Det finns så mycket att säga om den så jag delar upp de i olika delar. Här kommer första delen.


I snabba drag handlar det om, det du vill ha det får du. The law of attractions baseras på hur du själv har framkallat allt som händer i ditt liv. Negativitet och positivitet är någon du balanserar med.

Gör detta:

1.Dra vågrätt streck mitt på ett papper. Högst upp på pappret ritar du en glad smiley gubbe =) och längre ner en ledsen smiley gubbe =(.  


2.Vid den glada smiley gubben skriver du ner allt som gör dig glad, lycklig, hoppfull, motiverad, positiv, nöjd,  full av hopp och allt som du är tacksam för. Vid den ledsna smiley gubben skriver du ner allt som får dig att må dålig, stressad, nedstämd, ej lycklig, arg, ångest, helt enkelt en dålig dag.


3.Nu är det upp till dig att avgöra vart du vill befinna dig. Om du koncentrerar dig på dem positiva sakerna så kommer det positiva saker att hända dig. Tänker du på negativa saker så drar du negativitet till dig.


4.Ta valfri objekt, Jag har en sten som är hjärtformad. Håll i din lyckoamullet och tänk på Allt du skrev ner som positivt. Lägg din lyckoamullet lättåtkomligt, ex. byxfickan, varje gång du försöker nå dina nycklar, mobil ect kommer du känna din lyckoamullet. Varje gång du ser eller känner din lyckoamullet ska du rabbla upp allt som gör dig glad och det du är tacksamför.  På det viset påminner du ditt sinne att hålla dig ovanför strecket du ritade på pappret.


Universum blir som din ande i lampan; Your wish is my comand!


Ex. En morgon vaknar du på ”fel” sida. Väckarklockan ringer inte, du har försovit dig och är sen till skolan/jobbet. Flyger upp för att borsta tänderna men det är slut på tandkräm. Din negativa energi bara byggs upp. Springer ner för att för att äta frukost, tar fram skål med flingor och mjölken är slut. Du är just nu RIKTIGT arg. Skyndare dig att få ytterkläderna på men du missar med en sekund bussen/tuben/pendeln. NU är du SHIT förbannad… som salt på såret började också regna. Du promenerar i regnet till skolan/jobbet och när du kommer fram märker du att du har en presentation som du hade glömt bort och alla viktiga redovisnings papper ligger hemma.


Detta exemplet kanske vara lite extrem men vaknar du upp och någon negativt händer dig så kommer det fortsätta hända fler negativa saker så vidare inte du omvandlar den negativa energin till positiv.


Det är inte lika lätt som det låter med vi kan ALLA börja med att vara Tacksamma. Var tacksamför vad du har, var tacksam för vad du gör, var tacksam för allt omkring dig. Jämfört mot stora delar av världen så har du 100 gånger bättre förhållande än vad deras verklighet reflekterar.


Kan även att tipsa er att läsa boken; The law of attraction







och för er latmaskar där ute se filmen; The secret (det gjorde jag :P )





HA en positiv dag




Sl uppdatering

Hej på er alla!

Idag var det ännu en dag fylld av spänning, intriger och Sl kaos. Vi stängde dörrarna på AIS 23:00 var sisådär klara 23:30. Jag tänkte ack, jag missade 23:20 pendeln hem så jag får väl ta 23:50. När jag kommer ner till pendel och kollar på tavlan står det: 23:20 försenad ny tid 23:50. Den som skulle gå 23:50 stod det försenad, ny tid 23:57. Jag visste redan då att det var något lurigt på gång. Jag ser hur båda tågtiderna ändras successivt minut för minut för att vi inte ska märka det.

Tick tack tick tack.. 23:58, 23:59, 00:00, 00:01 *snabb spolar* 00:20 (orginaltid 23:20)

Kände inte för att gå upp för tidigt och frysa så jag frågade sl-mannen i båsen.
- Ursäkta , men när går pendel, den med original tid 23:20 eller 23:50?
- Det är förseningar, så vi har inte fått exakt tid.
(försening? No shiit sheerlocks)


Jag gick upp till perrongen och stämningen där var inte på topp, alla såg ut som luffare ute i kylan och in tryckta i väntsalen. Det pågick arbete med spåren. Det fanns flera stora tåg-vagn-traktor liknande ting på spåren som ”krattade” bort snö och is från spåren. Den där mackapären åkte fram och tillbaka och när den åkte förbi kom det ut illa luktade tjock rök som sved i ögonen, vissa skrek: AJJ mitt öga, en sekund senare skrek de, Aj mitt andra öga.  Efter 10 min, gick jag ner igen för att snoook around och ta reda på vad som egentligen händer.


Gick till mannen i båsen och frågade ut han lite...
- Ärligt talat Bruuusan när kommer tåget är inte sugen på att frysa mer än nödvändigt.
- OM JAG SKA VARA ÄRLIG SÅ HAR DEN INTE ENS LÄMNAT SÖDERTÄLJE OCH NÄR DEN VÄL GÖR DET KOMMER DET TA CA 40 MIN IN TILL T-CENTRALEN.
  - I knew it i knew it, men varför skriver ni inte det?
- Sl tillåter oss inte skriva in exakta tid förrns tåget har lämnat stationen, men vi kan se exakt vart tåget är.

Redan då visste jag att jag skulle ta blå linjen + buss hem , med andra ord samma väg jag tog till jobbet, ville inte riskera att bli se igen. Restid 10 min längre än pendel, men de är ju så mkt mer spännande att tro-man-ska-åka-pendeln. Jag och mannen i båsen snick snackade lite och han berättade vilka helvetes dagar han haft och alla människor som klandrat honom för förseningarna.


Då kom en tant och frågade varför tåget var sen och bara skäller ut han helt skamlöst.
tant: Varför fixar ni inte en ersättnings tåg
( ÖHHH som om felet var tåget? Snarare spåren)
Sl mannen: walla, det finns inget jag kan göra
tant: det säger du va som sitter där i värmen
mannen: vilken värme jag fryser också här nere
tant: vaddå har sl inte råd med fläktvärme?

Jag tyckte så synd om mannen och jag bad tanten att ha lite förståelse. För det är inte hans fel att tågen är sena och att ta sina åsikter till en högre nivå än en stackars anställd. Tanten vart skit arg på mig och skrek, du jobbar säkert för SL. (ha ha)



Jag vill därför utdela:

Dagens ros: till Mannen i båsen (vars namn förblir anonymt)+ alla som jobbar för SL

Dagens ris: till kvinnan (vars namn, i really didn catch) + alla som skäller ut fel personer.

Dagens råd: Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.. så dra på er fjällråttan och canadian duck jackorna och njut av kylan, för våren kommer inom sin tid.

Kör försiktigt *blink blink*







( Aj, mitt öga)




En sån där dag..

Idag känner jag att det är en sån där dag... då man inte vet om det ska bli en bra eller en dålig dag. Därför ska jag ha med mig min lycko amullet, hjärtformad sten i fickan hela dagen. Den fick jag av kära Luo.
Syftet med den är att du ska hålla i den och tänka på allt som är bra och gör dig lycklig så den blir positivt laddad.
Du ska ha den i typ fickan och varje gång du stoppar händerna i fickan o känner din lycko amullet så ska du tänka på alla dem positiva sakerna du först tänkte på. Jag vet att de låter skumt men det handlar allt om "The law of attraction" och de fungerar verkligen. Jag kommer förklara allt om "the secret" vid nästa tillfälle...

nu måste Gee rusa ut, in case SL också har en sån där dag, u know...

Ha en positiv dag

                                                   


                                                               


ett av mina många onödiga mål för 2010

Nu är jag här igen o tjöööötar om Uomo, det är för fasen därför jag skaffade bloggen för att visa honom att jag kan också... ha ha ha ha

Men ett av mina onödiga mål för 2010 är att bli Uomo´s First ladie...sen när de har accepterat mig så ska jag säga; Tack men nej Tack..Va tycker du om det Freddie-boy?!?

            

Stackars SL

Idag var det en kaos dag för oss och SL, om ni minns var jag lite "hård" mot dem i tidigare inlägg men nu tycker jag bara synd om dem. Jag började jobba 15:00 och 15:30 öppnar vi dörrarna. Jag var en duktig flicka och lämnade lägenheten 14:15 för att hinna med 33 tåget. Jag var på jobbet 16:10, Turen till jobbet som normalt tar max 6 min tog nästan 2 h . I högtalarna sa en bestämd men lite skakig röst; Vi har kraftiga förseningar bla bla bla och på tavlan stod det 30 min förseningar.

Gee tycker så här:
- Att det råder störningar, förseningar pga av väder är (trots tidigare inlägg) allt förstårligt.
Det jag inte förstår mig på är varför de inte bara säger som det är i högtalarna.

OM Gee fick Mic´en i handen skulle jag säga så här:

- *check check, one, one two.. är mic´en på?*
Kära miljövänner, tack för att ni valt att resa kommunalt.
Vi har kraftiga problem pga rådande väder, vi rekomenderar er alla
att inte slösa en minut på att vänta på tåget, frankly, den kommer inte komma
i tid vilketfall. Ta först bästa taxi och till respektive destination
och självklart står SL för kostnade *alla jublar*

Så där ja, res på er och åk, tänk på att samåka
jag vet att alla ni ska ändå ner mot ett håll.
Återigen, beklagar omständigheterna
och önskar er en underbar dag
!

Förstår ni hur ALLA skulle uppskatta det, ni vet den där ohhh-nej-känslan man får då man hör signalen
innan: ett medelande från sl... den känslan skulle Upphöra =)

*SNAPPPPPP* back to reality, för det där skulle ta mig fan aldrig hända!!
eller när helvete fryser till is, (kanske fel uttryck idag..) DÅ STHLM REDAN FRYST TILL IS!!



                                              

Marilyn Manroe in all glory..




"I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it."




"It's not true that I had nothing on. I had the radio on."




"I learned to walk as a baby and I haven't had a lesson since."



"I don't mind making jokes, but I don't want to look like one."


                              
 


Vet du egentligen vad dina vänner gör på Facebook?

Hej...
ni vet hur trender har kommit och gått med olika social webbsidor som Facebook..
back in the days var det lunarstorm, playahead osv sen kom myspace och ALLLLLLA skaffade det sen upptäckte jag hi5 och jag skaffade det. När FB kom sa jag neeeh njuw reeekeee´de! Fick 1000 mejl om FB förfrågningar. Till slut skaffade jag FB för att få det överstökat, men inte fan slutade evighets mejlen?

Sure det var ganska ok, eftersom det är stor social nätverk, kompisar från hela världen och alla vänner man tappat kontakten med (daaaarn jag som trodde jag hade skakat av dem :P ). På FB kollade jag mejl, inlägg på wall, taggade foto (in case jag va tvungen att remove tag) och inget mer. Vissa är så flitiga på FB att de skulle göra karriär i bloggvärlden!

MEEEEEEN det finns tydligen mer än det på FB, det finns jätte många applikations att underhålla sig med.
Hi im Gee and im a farmer in Farm town (HII GEE). Ha ha ha ha seriöst im hooked, kanske för att jag är tävlingsinriktad person och ger inte upp förrns jag fått en fet mansion :) Just like Mr Hef

Just nu har jag 2,5 milioner och 3 stora hus och stooor mark *old mc´Gee had a farm, doo-daa-doo-dahh*

Jag skrev ett inlägg i min FB status: WOW farm town, im hooked varför är det ingen som sagt något...
Då rullade alla bekännelser in.. nej gör det inte, du kommer bli besatt.. du kommer planera din dag efter din skörd..
Visseligen hade de rätt, jag blev besatt, jag planerade min dag efter min skörd (t.o.m timer i in iphone) Men idag är jag selfmade millionar och behöver inte ens jobba för att tjäna stålarna. (Ni märker väl hur suddad min gräns mellan verklighet och fantasi är ??)

Vill att ni där ute som inte lagt märke till alla applikationer (troligen bara jag som inte visste)
dina vänner har säkert en petshop, driver ett cafe, sims liknande app, farmar, medborgare i en stad I SMYYYG ha ha ha ha
 

                                        

                                              

Just say thanks..

Har ni lagt märke till hur vi OFTA ursäktar oss då vi får komplimanger?

Fin du är i håret: neee, ja ha bara satt upp det i en tofs
Fint smink du har: Neee, de är bara sheer cover
Fina läppar du har: jag köpte ny läppglans igår..

Varför säger vi inte bara T.A.C.K?

Bara för att du säger tack behöver det inte betyda att du är full of yourself,
Ge den personen en komplimang tillbaka bara, men säg inget bara för att säga nå.


idag ska vi Alla vara Vackra och tacka alla som säger att vi är Vackra...


Ha en Vacker dag




                          

Traffic over and underground..

... frankly i must say im sick and tired of the traffic over and undergrund!!!
Hur många gånger på sistonde har vi inte hört: Vi beklagar förseningar pga..

- Signalfel
- "trafickolyckor"
- väntar på kör signal
- hala spår
- väntar in ett annat tåg
- förseningar förseningar förseningar..

What da *beep* är det bara VI som kollar vädret?? eller kom vinter med all dess snö som en överraskning?????
Finns det inget de kan göra för att förhindra detta? Jag åker kummunalt för att värna om miljön, (inget körkort med andra ord he he) Men hade jag körkort skulle jag fan ta bilen iställe för tunnelbanorna/pendeln just nu!!

SL: KOLLA VÄDRET och försökt hitta en lösning för vi miljövänner är små trötta på vänta!

En liten fördel är för dem som alllltid är sena till tågen, nu hinner de iallafall med tåget pga förseningar, jag är sällan en av dem :P på riktigt våran pendel åker alltid 1 min tidigare, jag har kollat kl varje gång..


EN annan lustig sak är människotrafiken nere i tunnlarna. När man kommer ut för pendel och på väg till tunnelbanorna eller tvärrtom, DÄR ÄR DET FOLK-TRAFIK!!!
Alla människor har skit bråttom, alla är på väg någonstans, helt omöjligt att få kontakt med någon.
Det blir som en trafik, de ska ska mot pende/tågcenralenl från tunnelbanan går på höger och dem från från tunnel mot pendel på vänster. SKulle du hoppa på fel fil är de nästan KÖRT! Håll i brillorna, kaffet och tidningen för då går det utförs.

Man går strategisk och kör om varndra smidigt, sick-sackar genom massan, kollar på kl, sen finns det alltid en jävel som plötsligt STANNAR upp är man inte vaken då krockar man. Gäller att hamna i en bra fil och inte framför en tantalur som lunkar sig fram sakta sakta går det.


eller har jag fel?







                                               

Natt bio..

.. klockan är 02:00 och jag lyckades få med mig världens BÄSTIGASTE film: Love and basket ball.
Utan att avslöja för mycket kan jag säga att den handlar om Kärlek och basketboll ha ha ha.. Kärleken i sig och kärleken för basketboll.. I looooooooove this movie..

Ska se den Nu mitt i natten med MIN roomie.. som aldrig lyckas hålla sig vaken genom filmer, Fo god saks.. hon har somnat innan första reklamsnutten på CSI. Hon vill hon konstatera att hon tagit en powernap och orkar hålla sig vaken 2 h till *hmm* sure why not... men hon är för BÄST så det är värt att låsas se film med henne!

uppdaterar inlägget senare med Snark-tiden på henne :P

Kolla på filmen om ni vill see en mysig film kärleks film.. Love and Basket ball




Gee´s Logg: Klockan är nu 04:15
Filmen är slut..
Och Luo Lyckades med uppdraget *fanfarer*
hon höll sig vaken genom  hela filmen, vissa stunder kändes det som hon hade
lämnat mig, but she keep coming back to the game! Bra Kämpat Luo =)

Nu har vi torkat tårarna efter filmen
och önskat varandra good night
So G-Night to u all








                                    

Gina tricot är inte sig lik...

Utan.. Norskan Pernielle Holmboe som blivit ersatt av 12 år yngre brasilianskan Emanuela De Paula.
Jävligt trist om jag ska vara ärlig. Tro inte att nyheten JUST nåde mig har vetat det ett tag, men jag var förbi en sväng på Gina idag och jag Köpte ENDAST det jag kom för att köpa :/ Det har typ aldrig hänt förr, jag brukar alllllltid impuls handla BARA för att Norskan bar kläderna men det vart inget sånt :s. Hoppas att försäljningen går ner dramatiskt så att de blir illa tvungna att hämta tillbaka henne för andra gången *evil laught mohha ha ha*

nee nu var jag evil, brasilianskan är söt.. men efter 7 år av en dansade norska.. det var helt enkelt bättre förr...
Det roliga är att första gången jag hörde det var det var en Kollega (Kille) som kom fram till mig och sa.. GEE varför har de bytt ut norskan ha ha ha så killar har även koll *blink*

Idag köpte jag endast svarta Jeans leggins och en skön grå tunika, är ingen Kenza som är snabb med kameran så ni får föreställa er det MENTALT! *click click*

En annan rolig sak jag kom att tänka på. Många av mina killkompisar har grubblat Länge och frågade: varför vi  tjejer springer runt i tights (FYI LEGGINGS). MItt svar till er är; DÄRFÖR ATT DE ÄR FÖÖ SKÖNA!! Jag älskar bekvämma trender.. så hatten av för Leggins i alla former och sköna Uggs (paus från klackarna)

Vilken model gillar ni bäst?

             







Det här är en bra jämförelse bild...
Norskan säger BAAAAAAM Köp mig
Brassen säger.. tshihi kul att ni kom förbi oss här på Gina...



                           

Framtid som handmodel?

I Fredags direkt efter jobbet drog jag och sova hos syrran!
Gick till sängs strax efter 5 och blev överfallen kl 9:00 av mina energiska syskonbarn.
 Mickey(4 år) sa: MAA MAA (de kallar mig så) vakna och skakade mig häjdlöst, Dilom (2år) hoppade på min mage. Det första Delina(2år) sa var ; ge mig pengar och sträcker fram handen?? vart kan hon ha fått det ifrån *rullar med ögonen*. Vi slog på Disney playhouse på tv och startade morgonen med sång och dans. Käkade frukost med dem, fixade syrrans hår, smög iväg o låste in mig i sovrummet och somnade om :)

Vid 14 hade jag nageltid. Min favvo tjej jobbade inte där längre :(
Jag fick en ryska iställe. Började lite kallsnack och sa.. sååå hur länge har du jobbat här, hon svara, sakta, förstår inte svenska. Vi lyckades iallafall förstå varandra, hon har jobbat 9 år med naglar bott i sverige 4 månader, gift med en svensk man. Tyckte dock att hon var bra med tanken på att hon ha bara bott här 4 månader. Såg hennes master pice... hon är heeelt galen när det kommer till nailart, sjukaste desgin hon hade, grymt coola.

Det vart inte enkel franskmanikyr som jag sa tidigare, hon liksom tog över och gjorde sitt ha ha ha..
men det vart ganska coolt, jag satt hos henne till 16:10. Hon gör allt från scratch, helt sjukt hur hon jobbar med materialet.

När hon var färdig med naglarna ville hon ta bilder så jag fick leka handmodel. OMG det är inte så lätt som det låter, jag höll på bryta mina fingrar shit svårt att forma händerna som hon ville...

Framtid som handmodel??? THINK NOT!
Checka in deras sida Tatty´s naglar, om ni vågar er på hennes coola designs  ;)  Försöker att vänja mig att skriva med långa naglar nu och i in iphone är det inte lätt att pricka rätt bokstav =)
Här har ni vilketfall lite bilder...




(kolla in hennes farliga naglar)




(några av hennes master pice)




(hon använder ingen tip, utan bygger upp naglarn själv, hon ritar mönster på typ folie som hon sedan lägger materialet över för att få mönster under nageln)



(så här ser mönstret ut under nageln och fram ifrån ser det ut som 3D-mönster, AVATARIEZED)







(Jag skulle tänka att jag hade en skör liten pippifågel i handen...
så stel som jag var ...bye bye birdy)



                                              


Vår jackor..

Jag har märkt att Alla mina jackor är svarta/mörka.. så till vår hoppas jag att jag ska ta steget och köpa en ljus vårjacka.. dem tre övre jackorna är "casual" och dem tre nedre är då Gee ska typ ut på dans :)

Vilken tycker ni bäst om?









                                                    

Naglar naglar naglar..

.. Jag har en bekännelse ... *tar ett djupt andetag*
Hej jag heter Gee och jag är en Nagelbitare (Ni säger: HEJ GEE). Jag har alltid varit en nagelbitare och tro mig när jag säger att jag har provat det mesta, olika nagelband/ nagelförstärkelser, Stopp och väx, bit & svälj eller va fan det nu än heter, INGET har fungerat.

Senaste dagarna har jag använt helt vanligt nagellack och jag har inte bitit på naglarna (a nästan iallafall). Jag har en räddsla av att ha något mellan tänderna som syns när jag ler, därför är jag jätte besatt av tandtråd och tandpetare. Om jag har nagellack biter jag inte eftersom jag vill inte att nagellack ska fastna mellan tänderna.. ha ha ha sick? i know but it works. Nu ser man FAKTIST en liten vit kant (utväxt av nagel med andra ord). Låt säga att jag skulle få för mig att klösa dig i ansiktet, for some reason, då skulle jag Faktist lämna rivmärken =).

Typiskt att naglarna börjar växa bara för att jag har boka nagel tid. PÅ lördag ska jag fixa naglarna, akryl nagelförlängning. Jag brukar gå till Tattys i Vällingby centrum. Där har jag fixa mina naglar i 9 månader och jag har alltid vart nöjd, speciellt med min favvo tjej =) Hon kollar på dina händer och avgör hur din nagelförlängning passar dig bäst. Tog nagel-pause efter sommaren för att naglarna skulle få "luft".

Sist jag fixade mina naglar var i USA i somrast och de BOKSTAVLIGEN FUCKAR UP NAGLARNA!
I usa kostar det typ 200-300 :- att göra en nagelförlängning som tar 20 min. I sverige kostar det lite mer att göra det och tar typ 1,30 h. Skillnaden är i sverige använder de inte lika mycket slipmaskinen utan de filar mkt med nagelfil.
Resultat? Naturligt formade naglar. I USA är det bara mass-produktion.

Men jag måste säga att jag HAT/ÄLSKAR thai-brudarna där.
Det fattar inte SMACK engelska och det lilla de kan låter INTE ens som engelska.

SÅ fort du stiger in i den akryldoftade salonger skriker de i kör...
oooowww eeennn ii heeeep uuuu (how can i help you)
de rusar fram och sätter dig vid en stol.

Här har ni olika typer man kan hamna hos:

1. Den tystlåtna : Hon säger inte mycket (inte ett smack eng med andra ord)
varje gång hon vill att du byter hand, knackar hon med nagelfilen och du ska typ fatta att du ska byta hand eller nagel. Är du trög som jag, då blänger hon på dig och skriker något på deras hemligaspråk och alla fnissar.

2. Den ivrige: Hon vill sälja sälja sälja sälja. Hon rabblar upp alla deras special erbjudande, om du har den oturen som mig och inte förstår deras engelska kan du ha typ tackat Ja till en hel extream make-over. Utan att veta av ordet hade jag "råka" tacka ja, till bryn, ben, bikini-VAX och pedikyr(nyårs-paketet)... när hon började bubbla upp fotbad sa jag nej nej nej.  Den ivrige lämnar också dig med jämna mellanrum för att hinna hjälpa andra, så medans dina naglar torkar har hon hunnit plockat brynen på en annan brud.

3. Den pratglade: Hon kan aldrig hålla käften! hon säger med jämna mellanrum; U LIIE (you like?) ser man missnöjd ut säger hon; dååå wööööi haaani i fix fååå joo (Dont worry honey, i fix for you) dåå u aavv boifeeenn (do you have boyfriend) säger du nej, svarar hon ; siii da waii jo dåå aav boifeenn, då wööi haani i fix fåå joo, U LiiE?? (see thats why you dont have a boyfriend, dont worry honey i fix for u, you like)

Som sagt min Hatkärlek för dem är stor.

PÅ Lördag blir det nog enkel franskmanikyr, gillar färg, men tror inte det är lämpligt att komma till jobbet med mona-lisa målad på naglarna =) Men Det finns grymt coola nail arts, Miiii LIIIIIIIIE (me like)



(den här var cool)


( men den här är lite diskretare, fast jag gillar fyrkantiga naglar)


Ta Hand om era naglar!!

                                           

Rock on..

Beyonce sjunger "if i was a boy".. men jag sjunger "if i was rock´n´roller" skulle jag typ see ut så här..
but im not sure if its   me     









HISS ELLER DISS?
va tycker ni?


                                                 

Vet du vem som egentligen sitter vid dig?

Vet inte om ni har tänkt på detta, med undrar ni inte Vilka som sitter vid er i pendeln, tunnelbanan eller bussen?? Det finns många speciella människor må jag säga och det känns som alla som är EXTRA speciella hamnar vid mig. Det kan ju vara så att det är jag som lockar till mig alla weridos *rullar med ögonen*.

Eftersom jag jobbar kväll/natt då har vi alla "mysiga" märkbart salongsberusade människorna ute på vift.

1. En 16-årig tjej frågade mig hur man kom till Gröna linjen mot hässelby, med "turen" på min sida skulle jag också ta samma tåg. Vi gick tillsammans dit och självklart hade hon ingen Sl-kort och bad om att få springa bakom mig. Jag låsades som jag inte hörde va hon sa,. Jag drar kortet med den fungerade inte, så tar lil tösen mitt kort för att testa och den fungerade så klart, då var JAG tvungen att smitta bakom henne. Snabbt kommer en spärrvakt för att be mig mig visa upp mitt sl-kort, 16 åringen ger mig Sl-kortet och KUTAR snabbt som fan därifrån. Vakten bad om id för att match med kortet, ETT GOTT RÅD skriv namn på Sl-kortet. Efter massa hej-å-hå så fick jag passera. Lil fisen som sprang för livet stog vid ett hörn o väntade in mig, eftersom hon fortfarande inte visste hur man tog sig till Gröna linjen.. ha ha

2. En lagom berusad kille sitter vid mig o väntar in tåget. Han såg lite beskymrad ut. Tillslut började han konversera lite flummigt med mig. Han hade tydligen uppehåll med sin flickvän och hon tog upp kontakten,i korthet så att säga (jag fick självklart den lååååånga versionen). Han bad om råd och jag svarade så gott jag kunde. Konversationen började bli så intressant att en annan kvinna vid 30-årsålder som satt vid oss hoppade på konversationen och sa vad hon tyckte. En tredje person la sig även i och sa vad han tyckte att den beskymrade killen skulle göra.. Slutligen var vi 4 personer som diskuterade kring hans lilla dilemmmma... Han gav mig en triss-lott som han hade i fickan som tack för att jag lyssnade. Jag vann 10 000 :-  (yeah RIGHT vann inte ett shit men tanken var god).

3. Satt och väntade in en lagom sen pendeltåg. Det var en man med någon form of down synrom som stirrade på mig och när jag tittar på han skämmdes han och börja skratta. Man såg hur vissa människor ignorerade honom då han försökte prata med han. Till slut sa jag hej! Han vart shit glad och fick föör sig att jag var engelsktalade och snackade sweinglish med mig (mest swe bröt med eng ord).
Vi hamnade så klart brevid varandra, jag log mot honom och han log tillbaka. Från ingenstans började han gråta häjdlöst, Ingen i tåget slängde blicken åt hans håll. Jag frågade; hur ere fatt!
Han förklarade att han nyss förlorade en vän som hade cancer och han var jätte ledsen. Jag tröstade honom så gott jag kunde. Han var snorig o han pillade lite i näsan sen sträcker han fram sin hand som Tack för att jag pratade med honom.. Jag ser hur snoret glänste på hans finger, jag la strategist fram min hand och skakade delen av handen som var clear... Ville ju inte vara otrevlig...

Så där nu får det räcka med konstigheter.. börjar få skrivkramp.. jag berättar en annan gång då en tant ramlade på mig..


                                                            

Avatarized..


Så där ja, då har man sett den! Det enda jag tjatade om var; VART ÄR GLASÖGONEN!!

Filmen var faktist bra, man hade lite mixed feelings genom hela filmen..
Utan att avslöja för mycket vill jag dela med mig lite tankar kring dem.
Tänk att leva i en sån underbar värld som deras, där allt är harmoniskt och andligt. Vi talar om Livets stora cirkel (som Mufasa, simbas pappa sa)..
Mufasa: Simba, Allt som solen rör vid tillhör vårt rike
 *klipp*
Mufasa: Alla tillhör livets stora cirkel från den löpande antilopen till minsta gräshoppan
Simba: men pappa äter inte vi antiloper
Mufasa: Jo, min son, men när vi dör så blir våra kroppar till gräs och antiloper äter gräs...

Sure livets cirkel men deras connections är sååå mycket djupare. Tänk om det finns liv i andra världar där man kan må bra som de gör. Ärligt talat Vår kära jord, Tellus, har flippar ut lite precis som detta inlägg är på väg att göra...Jag vill också vara en Avatar... *buhuuu-me*

Jag älskar tecknat och min största största dröm vore att bli en seriefigur..
Seriöst, fatta va grymt o vara en seriefigur. Här har ni anledningen varför man bör vara en figur:

1. Du dör aldrig, även om du trillar ner för ett berg, (ex. Homer Simpsons)
2. Det är alltid lyckliga slut på sagorna.
3. Man kan börja sjunga och dansa utan anledning och ALLA kan refrängen (Alla kan hålla en ton)
4. Livet är enkelt utan stess
5. De åldras aldrig (seriöst när ska Maggie Simpsons börja prata??)

Men det finns självklart nackdelar:
1. De har bara 4 fingrar (Om man inte räknar med walt disney filmerna,snövit, Belle, cindy-fucking-rella o dem)
2. De har alltid samma kläder (lite synd, tecknarna måste ju ändå rita/måla kläder varför inte rita nya)


SÅ back to real life...
Ni som inte sett Avatar, Go a head seee den NU

Här har ni lite bilder från bion..




(lite varma chips)



(vakten Hugo, aka Men in Black)



(jag i mina efterlängtade glasögon, nerdig jag såg ut)




                                                                             


BIO PLZ..

Jag tycker att jag borde bli bättre på att gå på bio. När jag är i USA tittar vi knappt på filmer hemma utan går alltid på bio, kanske för att det är billigare där. Det roliga med deras bio är att du köper biljetterna vid entren (daaah), sen när man ska in, redan där tar de biljetterna. Vi går o köper lite snask sen går till respektive bio salong. Kruxet e den att de tar inte biljetter vid biosalongen som man gör hemma i sverige så om man vill kan man kolla på ALLA filmer för priset av en betald film. Vi skulle se en film, men vi var tidiga så vi gick in o kolla 30 min av grann salongen och gick till vår salong efter de.. sjukt..

Ikväll har jag planerat att gå på bio. Min dejt för tonight blir ordningsvakten Hugo. He´s my bitch tonight eftersom det är jag som bjuder ut han men han står för snasket så han har lovat att poppa popcorn hemma och ta med till bion.. ha ha ha ha h

Bokade just biljetter för Avatar. Jag har hört för mycket om Avatar så jag måste see den nu bara för att avbryta alla konversationen genom att säga... MMMMMMMMMM jag ha sett den. Tydligen ska man see den i 3 D annars är det ingen mening :s, jag får typ ont i huvudet av glasögonen, så är de snyggfaktor nr 0, på Vakten Hugo så att säga, im always hot :P

http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ 

 Kattiga ögon.. miiiyaaaaw..





Bilder

En fredagskväll vart vi roomies lite rastlösa så vi tog lite bilder... här har ni bilderna he he he



 (Pimp & H**s)



(självupptagna? ja tack! )






(furry furr)



(Hiphop H..)







 
(Best of both worls)

Absolut Icebar sthlm

heeeeyyyy!!!
sitter i personalmatsalen nu o käkar... tänkte visa er lite bilder på vår grymt snygga bar! temat för baren är factory inspirerad av Absolut vodka FABRIKEN I ÅHUS ocH ISFABRIKEN I JUKKASJÄRVI! (URSÄKTA STORA BOKSTÄVERNA MEN JA KOM ÅT EN KNAPP PÅ MIN IPHONE OCH NU BLIR DET BARA STORA BOKSTÄVER ) jaha de gick inte så bra o ladda upp bilder ni får se dem när ja kommer hem



Absolut icebar sthlm


Kugghjuls stol




Absolutfabriken


Absolut Vodka
Rock edition
Rock edition

Alla var extra söta igår..

Hej!
Jag bloggade visst inte igår :P
Jag jobbade  iallafall igår och man märkte att de var alla hjärtansdag för alla kom i par, KUL FÖR DEM!!!
Vi hade det trevligt iallafall! Min andra halva ringde natten till och även imorsen och han var ovanligt söt i tonen, Love is in the air.. själv var jag nyvaken så jag var inte lika söt i luren snarare lät som en man *morning voice* he he he

Men massa godis vart de iallafall... kollegorna på jobbet var extra söta igår =)







Avslitningsvis citat från Will smith:
"roses are red , vilote are blue.. im so fucking fine, but Carlton wha happend to u"

xoxo // Gee

Sprider min Kärlek...

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Jag tycker att det är en fin dag, men det är otroligt synd att det har blivit en så kommersiell då producenter trycker ut massa hjärtan på merch-varor och säljer dyrt. Vi konsument köper o köper o köper.. jag hoppas inte att alla glömmer vad alla hjärtansdag står för och vad den representerar.

Det finns många förklaringar till firandet. Den jag känner till lyder så här:

Det var en präst som hette Valentinus som levde i Rom på 200-talet e.kr. På den tiden styrde Claudios II romarriket och han förbjöd bland annat giftemål. Detta för att unga män skulle känna sig mer fria att delta i armen som han höll på bygga.

Valentinus vägrade att god ta detta så han vigde i hemlighet förälskade människor. En dag upptäcktes hans sysselsättnings och han kastades i fängelse och dömdes till döden.

En av fångvakternas dötter blev Valentinus stora kärlek. Dagen han avrättades, 14 februare 269 e.kr, skrev han en hälsnings till sin nyfunna kärlek. Valentinus mod och tro på kärleken beundrades av många. År 496 e.kr utnämnde Påven Gelasius den 14 februari till helige Valentinus dagen (st valentines day).

Efter den fina historian tänkte jag smyg starta min Valentines day och önska er Alla en Kärleksfull dag.

Visste borde vi alla Visa varandra minst lika mycket Kärlek varje dag?!

Muchh Love
XoXo Gee





If it smells like Gee then its got 2 B Gee

Jag vet att de kan vara svårt och hitta sin signatur doft. När man väl hittar en god doft så köper typ hälften av kompisskaran det och alla går runt och luktar som "ett gemensamt besök på åhléns parfymavdelning".
Jag använde Dolce Gabannas Light blue som alllllltid varit min favorit, men så slutade jag med dem eftersom allt för många hade den. Parfymer är väldigt personliga och luktar olika på alla.
När du väl hittat Din signature doft *schyyyssss* keeep it to your self,
frågar någon?? säg att du fick den i present (kör en fuling).

Eftersom jag är så generös så tänker jag dela min favorit doft med er. Jag blir så förvånad när våra gäster kommer och frågar; ere du som luktar så gott och kommer helt oblyga o luktar på mig *sniff sniff on Gee*

Jag har under många år varit BIG fan av Sex and the City och självklart stjärna Sara-jessica Parker (SJP).
Den ängel har några parfymer som jag bara ÄLSKAR.

Första parfymen som kom ut är:Lovely
Betyg: G G G , sjukt god, naturlig/pesonlig och passa utmärkt tillvardags

Andra parfymet: Covet (den gulaktiga)
Betyg: G , den var lite för kryddig på mig, men den lukta bättre då man haft på sig den ett tag.

Tredje Parfymet: Covet (Lila)
Betyg: G G G G G, Helt klart min favorit.
Doft av blommor, ganska mild och behaglig.

Spring till Åhléns parfymavdelning och ta en SJP dusch
Xoxo













Absolutly!

För er som inte vet så jag jobbar jag på Absolut icebar sthlm, som ligger på 4:e plats bland sthlm turist attraktioner. Sjukt, roligt att jobba där och träffa nytt folk hela tiden, speciellt då ca 80% av våra gäster är turister. Hela baren är gjort utav is från torneälven, Jukkasjärvi och man är omringade av ca 30 ton klar is. ALla våra drinkar är baserade på Absolut Vodka.

Idag ska jag ha en presentation av vår nya drinklistan som kommer ut till vår. Väldigt taggad för nya smaker och de kommer nog bli roligt och göra dessa drinkar. Tyvärr kommer jag INTE avslöja några hemligheter från menyn, då den inte presenteras offentligt förrns press release kommit ut :)

Vilken är Din favorit vodka?
Tänkte man kunde ge drink tips, med förrutsättningen att Du är över 18 år :)

Xoxo


Vackra Torsdag..

Efter några dagars ledighet har jag några abetsdagar framfö mig, känner mig utvilad så de kommer bli en toppen helg, fast än jag jobbar!

Idag har jag bestämt mig för att det kommer blir en Sjukt bra dag! Om jag håller mig fast vid den känslan genom hela dagen, då kommer det banne mig bli en toppen dag!

Tänk Positivt så kommer även ni ha en toppen Tosdag, (visst ere tosdag idag :S )

Förresten, visste du att ett leende är gratis?
och den kommer smitta av sig, så le mot en främmande person idag,
förhoppningsvis så ler han/hon mot en annan och hela världen har en toppen dag ;)


Have a beautiful day!!
xoxo



iphone-photo-blogga

Jag har hittat en ny application som heter Clowdy (www.clowdy.com), det är en application som ger dig som gilla blogga möjlighet att göra det via din iphone. Kruxet är den att de går endast att photo-blogga, sen kan man självklart fälla kommentarer på bilder som folk lagt upp. Det cool med det hela är att man ska koppla upp sig på platstjänster (det gör du via: inställningar/allmänt/platstjänsten) då kan folk see exakt vart du tog bilden, via en Geotag.

Låt säga att jag tar en bild på "Big ben", då kommer kartan visa att jag befinner mig i London, UK.

Detta kan ni ladda ner på Applestore (free) : Clowdy photo blogger!

                      

En gåva i en liten ask..

Det är något med mig och lipglos av olika slag. Ville direkt inte säga: utan min lipglos känner jag mig bar,rädd och exposed (maria Monazami, svenska hollywoodfruar), men jag skulle bara sakna den. Våran night manger brukar säga: Hur vet man att Gee jobbar ikväll??? jo, man ser hennes lipglos ligga framme =)

Hursomhaver så har jag en läppbalsam som är shit grym, läppbalsam med glans, smultronsmak www.apokteket.se
Me, like a lot...  man vill baa bita av sig läpparna :P
Sen så kommer den i gullig förpackning också... Demons & Angels heter den.. HURRY UP N BUY (Ghetto blaster)

Betyg: G G G G

XoXO

                                                     


iphone..

... att så mycket glädje kan komma från en liten manick är ju helt undebart... jag vet att ni som inte har iphone inte förstår mig men ni som har den vet vad jag pratar om. Det lustiga är att det tillkommer ingen instruktionsbok på alla funktionen luren har så man lär sig mer eller mindre något nytt varje dag.

Där emot kan man gott säga att den är en otroligt känslig lur, Believe u me I KNOW!
Köpte en iphone som jag hade någon månad, den trillade ur fickan och dunsande ner för hela cement trappan på jobbet, aoootch. Lagade display nr 2 för några lax. Historian upprepar sig, samma jävla trappa men en permanent skada, det gick inte att rädda min lur *dramatiskt musik*. Fick låna en mobil tillsvidare men ett liv efter min lur var inte lönsamt ha ha ha så jag köpte iphone 3gs, en vit. Den hade jag lovat att vara försiktigare med det är något med omklädningsrummet på jobba för där skedde olycka nr 3, jag fick en spricka på displayen. :(
SKa ta mig tiden att laga den, snart :)

XOXO


.. God dag Världen..

Onsdag.. mina två lediga dagar ha jag bara tagit det lugnt, knappt lämnat min lya.. och det är ganska bra det också.. men idag känner jag att jag måste komma ikapp lite, tänkte sätta mig ner nu och jobba lite. Om jag är effektv så kanske jag ta en sväng ner på stan.. för det är så fint väder idag, iallafall genom fönstret. Vi har en fin utsikt i vardagrummet, solen skiner fint där. Jag såg genom fönstret att någon kärleksfull person hade trampat fram ett stort hjärta i snön, tänkte promenera dit senare för att känna om "love is in the air". Det märks juh att Alla-kååååmersch-dagen närmar sig...

Nu så.. Ska Gee börja jobba lite, men jag kommer inte igång utan en god Latte, normalt blir det ALLTID en Latte macchiato från Espresso house .. men nu vart en hemma gjord variant som funkar utmärks just nu...

Xoxo..



Mineral make´up is in the Air..

Ni kanske vet hur det känns att leta efter det bästa sminket som Passar Just DIG...
Speciellt då dagens marknad inte erbjuder så stor variation av mörka toner, som jag skulle behöva.
Jag har vilket fall hittat THE MAKE *trummor plz* SHEER COVER!!!!!
Den ha vart ute i marknaden ganska länge nu, jag har tidigare provat min kusins men Nu har jag äntligen kommit till skott och köpt mig det . De Bästa med Sheer cover är att den passar alla hudtoner eftersom du blandar fram din egen nyans. Du kan beställa det på; http://www.sheercover.se/ eller via tv shop. Inom några dagar så kommer det hem världens gulligaste paket. I startpaketet ingår Base Perfector, Due concealer, Mineral Foundation. Du får även en borste, pendel, en dosa med highlighter- lipglos-eyeliner slutligen en jätte fin sminkväska att förvara allt i.


Här får ni lite steg för steg hjälp för uppnå perfektion!!


1. Base Perfector; En bas som minimerar porer och jämnar ut fina linjer.
2. Due Concealer; en concealer med två nyanser som du blandar till din hudton .
    Appliceras under ögonen och på ojämna fläckar.
3. Mineral foundation; Kommer även i två nyanser. Jag använder den ljusare som bas och den mörkare som rouche/blush, även för en jämnar fördelning.

  TAAAA DAAAAAA Grattis nu har du fått världens finaste grundsmink.

Ögonbryn fix: Har du fylliga ögonbryn ska du använda ögonbrynfix, precis som en genomskinlig mascara som fixerar ögonbrynen så de ser schysta ut. Har du lite tunnare bryn så kan du fylla i dem. Personligen så använder jag en mörkbrun-ögonskugga (make up store) till ögonbrynen. Köpte även till en ögonbryns borst (lite sne).

Kajalpenna/eyeliner: Tänk på hur din ögonform ser ut. Har du små söta ögon kan du använda en ljusare kajal som gör att dina ögon ser större ut och om du har stora vackra ögon, använd en mörkare färg för en jämn balans. 
Eyeliner är en illusion som får ögonfransarna att se längre ut, så tänk hur hur du vill framhäva dina ögon och jobba därefter med eyelinern.

Ögonfransar: Använder inget annat än l´oréal, just nu telescopic mascara.

Lips: Här kommer min favorit del, vad vore världen utan lipglos? Här kan inget gå fel, så vidare man inte lägger så mycket att de droppar om läpparna... *yayyyks*

Betyg: G G G G G

Lycka till nu! Let me know how its goes

 XOXO





                                           









Shuudilulu..

... NU är man i gång igen.. igår fick blogg.se lite fnatta bara för att man äntligen vill ta tag i att fixa sidan. HerreGud vilken huvudvärk det är med alla koder då man är ny i branchen :P. Är Långt ifrån nöjd med sidan men den får duga tillsvidare, tills en pro (u know who u are ;) ) hjälper mig få ordningen på min sida.


Enligt schemat är jag ledig mån-ons och det är WOW för mig. Igår var jag hos syrran för att mysa och busa med mina gudsgåva till syskonbarn, bättre än dem finns nog inget. De har fått för sig att prata, hemligt syskon-språk som de har utveckla. Vi mostrar fattar noll utav deras kodade-konversationer, men de tycks förstå varandra och de är ganska sött :)

Idag var jag en sväng på jobbet för en snabbmöte och sedan våra P-möte. Intressan/ lärorik möte må jag säga, de behövs det också ibland, så nu hoppas jag att alla i teamet är peppade och laddad med ny energi för förbättringar.

Nu ligger jag i sängen och jobbar lite med datan men min MAGE skiker; FEED MEE!
Syrran kommer snart så det blir en fet pizza, det har vart en hel del såna på sistonde med vad ska man göra då man får panik varje gång man går in i köket för att tillaga något.
Sen så är jag inte direkt någon Jamie Oliver, lol jag är inte ens "Oliv" i hans efternamn...


Kalas!!

.. Igår var en toppen dag, hade planerat in mkt på min lediga fredag, men jag sket i de mesta(allt).. Det vart en G-day så det var laundry day, fixa naglar o tår, för att inte nämna evighets ögonbryn-plocket. Känns som jag får ny form varje gång jag ska rensa men leker som jag var ute efter en ny look :P .
Igår var jag o Hannsi ute på stan och handlade lite presenterna till en Vännina som fyller 20 *host 30 host*. Ledande temat för presentena var rosa för att hon är en pritheeesssa.. men sjukaste combination, en rosa sak från "A.S" och 2 rosa saker från BR, kan inte avslöja allt för mkt just nu men hon kommer bli :$

Ligger fortfarande i min säng med datan i knä och Beyonce i bakgrunden.. sitter o klurar ut va man ska ha på sig ikväll.. nått tjejigt men de så jävla kallt ute.. klackar? men fö mkt fuckin snow... ORKA o vara tjej..kanske kunde gå ut i mjukisbrallor och satsa 100 % på ansiktet, men tror inte J uppskattar om man kommer i mjukisar till hennes fest lol... ska fortsätta klura ut va de blir fö outfit... nu är iallafall allt nyvättat..

 in i duschen och fixa håret nu...




Bad lines!

"S´nice to met you"
" what a coooooool job you have"
"Can i have it on the Rocks"
"Can i have some ice cubes in my drink"
"Will my lips get stuck on the glas"



Theeezzzz are the lines i wish to NOT hear, at least for one day, when im workin!!
Come on ya´ll , at least come up with original lines...


Slask väder


Kan Kära Vädret bestämma sig?
Ibland är det världens slaskväder
  ibland mysigt snö, sen så regnar det
Idag behövs ett par varma sköna skor...
 Dessa skor må vara varma
men de Bör kommamen en varningskyld med;
 Risk för halka!!!!!!!!!!!!
Längar dock tills min beställning kommer!


Stek

Det här är Freddie von Arnesson aka Stek.
Fick nyligen vetenskapen om att han har mode-forum sen 2 år tillbaka.
Exklusiv tydligen för Gee fick inte vara medlem i den. Det ska även vara en
pojk forum där pojkar pratar mode, dvs flugor de nyligen köpt o dylikt..
Är det rättvist? Nej det tycker inte jag FREDDIE!
Stek steker Stek


Första dagen..

Vad gör nu?

RSS 2.0