underbart är gott

Jag har legat hemma och mått blä senaste dagarna, har knappt fått friskluft. Ringde just min roomie som är ute och firar sin kompis som ska gifta sig. Fick just en inbjudan att komma sen 2 sek efter kom samma samtal där hon insisterade att jag kommer hon skrek: shiiiiit billiga mojitos ha ha ha ha, fan va hon älskar den drinken.

Well, ska iallafall hoppa i duschen and do my hair.. om jag är fortfarande på G då kanske jag åker ner.
Hörs senare


Jag drinker gärna öl ( after works) men när jag går ut dricker jag det mesta INTE cola drinkar och gärna drinkar baserad på whiskey. Jag gillar däremot inte girly girly drinks, gillar dock cosmo ( inte i cocktail glas) ha ha en bartender sa till mig tyvärr så har vi inte cosmo, jag sa hello, jag ser citron vodka och cointreau. han sa: jo men vi har inga cocktail glas ha ha ha Give me without, chockad sa han är du säker??

Jag vet att många tycker att det är "opassande" för tjejer att dricka öl på sture men i dont give a crap bout it. En kompis sa till mig här om dagen: Gee jag tycker inte att det är sexigt då tjejer dricker öl men du är en av få som ser fortfarande sexig ut med öl i handen! nawwww sweet huh?

Vad är eran favorit drink?



Killar jag var kär i

Det är ganska lustigt hur lätt man blev kär som barn. Kanske för att man inte riktigt visste vad kärlek egentligen innebär. Jag var ingen undantag, var var kär i många, fast kändisar. Nu kommer jag avslöja vilka mina barndomskärlek var. Det finns fler men de får bli i ett annan inlägg.

Första videon är min söta Nelly. Ni som känner mig sen förr vet hur nere jag var i honom till byatch Ashanti kom och förstörde allt mellan mig och min Lunatic. ha ha ha ha. Jag trodde verkligen att de skulle bli vi två. Frågade min pojkvän: om Nelly skulle ta upp mig på scenen under en konsert och kysste mig, inte räknas det som otroghet? eller, det går att diskuteras :P 




Den andra killen jag var kär i var Nick Carter från BSB ha ha ha ha ha. Lek inte som ni inte kan vart enda ord i texten ha ha ha...




Tredje killen jag hade crush on var ingen mindre än Peter Andre ha ha ha come on liksom, gick i sexan och den där tvättbrädan hade knappast klasskompisarna :P Läste artiklar om honom där stod det att han skalade en apelsin, jag ba WOW han äter apelsin ( lol nerd alert) Nu när jag ser videon kommer alla känslor tillbaka, alltså inte känslor för honom men man minns den tiden.





Kvällens sista video är en grupp som heter 3T. De är Michael Jacksons brorsoner. I had the hots for TJ ( den sötast av dem så att säga :P ) Min kusin S var as kär i han med flätorna ( garvar ihjäl mig). Sista videon är samma grupp men min största idol är med mot slutet där så jag var tvungen att infoga den med.






Har ni några kändisar ni var "kära" i?

kom ut och lek lite

Jasso.. då var det ute.. Ricky Martins är.. (Håll i hatten).. GAY! Har jag missat något eller glömde någon att berätta för honom att vi visste redan att han var gay? Jag förstår att det inte är lätt att ständigt att vara i rampljuset men självklart är man medveten att han ständigt är observerad av folk. Folk som inte ha bättre för mig än att analyser i kändisars liv. Personligen förstår jag inte på folk som läser skvaller-blask och blir shit förbannande då Prinsessan Diana dog pga paparazzi. HELLO!!!

Denna diskussion är som ”hönan och ägget” men jag tror om vi alla skulle sluta vara så kändis-kåta och sluta köpa alla skvaller tidningar så har inte paparazzi något att jaga efter, då kanske hon hade levt idag??? Jag blir riktigt upprörd över såna saker, därför läser jag inte skvallertidningar, har inte ens köpt en skvaller tidning i mitt liv. Jag kan dock titta på mtv cribs om den är på tv, men då vill ju liksom kändisarna visa sin framgång.

Visst är det dock kul att han ville komma ut från garderoben och leka lite?


Sänk din mobil räkning

Jag åkte ner till Solna centrum för att handla lite mat, måste få i mig fastföda.  Gick förbi en Telia monitor för att jag skulle hämta ut ett nytt Telia sim-kort. Jag kom dit för en sak men gick hem med ett nytt abonnemang. Jag måste verkligen lära mig att säga Nej.

Hon började med att ordna mitt simkort. Hon frågade hur mycket jag ungefär betalar för mitt abonnemang varje månad. Lite försiktigt sa jag ca 1300 men aldrig under 1000. Hon var jätte chockad. Amanda (försäljaren) sa att hon skulle ge mig alternativ på hur hon skulle få ner min telefon räkning.
Amanda: vilka operatörer ringer du mest?
Gee: mest inom tele 2
Amanda: Hur många sms skickar du i snitt per dag?
Gee: kanske 10 sms
Amanda: var har du för mobil nr
Gee: 070- ABCCCBA
Amanda: Fyfan vilket grymt nr du har.

Tydligen är så är mitt nr as bra, folk betalar 1000 kr extra för att få lätt memorerade nr. Hon tipsade även att jag kunde sälja mitt nr på blocket eller liknande och tjäna en hacka på det. NO-WAY! Jag älskar mitt nr har haft samma nr sen min första mobil/första nr.

Hon ringde ett samtal, efter samtalet sa hon: precis som jag misstänkte så har du fel abonnemang.
Jag ringer för ca 800-1000 min / Månad
Jag smsar 1000 sms / Månad
30 % av mina samtal var till tele2
70 % till andra operatörer.
Fatta så fel jag hade!
Hennes råd var att Byta operatör, bästa valet för mig var, Telenor, jag lät henne förklara varför och priser och liknande.
Let  me think about *ting* No thanks. Jag bytte dock abonnemang (inom tele2) så att jag ringer nu för endast 19 öre till alla operatörer. Mitt problem är att jag ringer mycket till USA. Ett annat alternativ är ett abonnemang då betalar man 600 kr fastpris och ringer hur mycket man vill till alla operatörer. I have lots to think about innan jag bestämmer mig för ett abonnemang. Hon sa även att jag skulle sälja min iphone och köpa en annan med abonnemanget, i gave her THE look och hon sa: neehee då förstår jag.

Mitt tips till er är, Gå till en återförsäljare be dem kolla hur ert genomsnitt ligger och få rätt abonnemang. Många har fel abonnemang och betalar extra när de kan spara så mycket mer genom att ha rätt abonnemang.




Evelyn Danika Patry

Läste just vad DJ Baby J hade skrivit i sin blogg.
Han är en grym Dj som spelar bla på collage, solidartiti osv.
Inlägget var så sött så jag ville länka den här eftersom han hedrar sin mamma.



Keep ur head up Dj Baby J, Let the music guide you way


mini blogg

Hade svårt att sova igår.. jag har inte ätit fast föda på 2 dagar nu. Ätit mycket yoggie, provade äta lite spagetti igår men den kom upp lika snabbt. Ha ha ha hatar att spy men bättre upp and ner ha ha ha.

Sitter nu och kollar på Mtv My super sweet 16, shit vilka bratz. Jag gillar ett annat program de har. Då får dem som vart Mest bortskämda under showen åka iväg till ett u-land och leva utan all lyx som de är vana vid hemma. En tjej hamnade i peru bodde uppe i bergen i en hydda och fick äta masvin ha ha ha .

Nu ska jag leka vuxen och ringa några samtal ordna saker jag normalt inte hinner med.
Jag ska försöka få i mig lite mat också börja känna mig hungrig nu, å andra sidan ha min mage inte vart så här platt på länge ha ha skoja.. måste få i mig mat nu.


Nails nail nails..

Ni kanske har hört mitt ältande om naglar. När Miss J läste tidigare inlägg om naglar länkade hon mig denna video ( visste inte hur man infogade video då but i do now ). Jag har alltid varit nöjd hos Tattys naglar men Inte efter sista besöket. Jag är inte den typen som klagar men jag insåg att man var tvungen att klaga då man pröjsat 950 kr för det. Ringde henne dagen efter och förklarade situationen. Hon insåg att det var miss förståd så nästa besök kommer bli lite mildare mot plånkan.

Missförstånd är precis var det är när man fixar naglarna i USA och man förstår inte vad thai-kvinnorna säger.
Man går dit för en sak och kommer hem med helt annat än tänkt.

Kolla in den videon ( orka titta på hela för den är så nära sanningen man kan komma ha ha)


Goda gamla tider



Jag har lite svårt att sova eftersom jag har så ont i magen :(
Surfade in på designadinblogg, där får man lite hjälp och tips på hur man fixar bloggen. Nu har jag äntligen lärt mig infoga video ( eller det lär jag veta efter att jag har publicerat detta).

Videon jag vill spela upp för er är Brandy, I wanna be down.
Den låten tar mig vekligen tillbaka i tiden då allt var frid och fröjd. Gick till skolan, Disco, hängde med polarna och inga räkningar att bry sig om.. På den tiden var man även en riktig killtjusare och var alltid kär i en ny kille. Tänk om det kunde vara så lätt nu som det var förr. Skicka en liten lapp: Hej vill du vara ihop med mig? kryssa Ja eller Nej. ( självklart fick jag bara Ja eftersom jag var skolans Diva ha ha *ego* )

enjoy


mini blogg

.. Jag har gått och blivit sjuk.
Fan var det bra för? Idag gick jag trots allt till jobbet men jobbade bara 2 h.
Vi får se om jag jobbar imorgon men just nu mår jag SHIT!

Ha de bra ni som är friska där ute!


earth hour

Hola!
hoppas allt är bra med er där ute. Jag mår bra men FÖR trött, jag har försummat min skönhetssömn och känner mig som en zoombie idag. Hade kul på jobbet, as always. Idag så jobbade även christina, förlåt jag menade Christofer ( chris). vi två är som katt och råtta.

Idag var det earth hour (20:30-21:30) syftet är att man ska släcka ner all belysning. Det skulle vi även göra i isbaren. Gick dock inte att släcka ner allt i baren då vissa saker helt enkelt inte går att släcka pga sin funktion. Ute i shopen var det däremot bäcksvart ha ha ha. Vi hade små lyktor över allt, jätte mysigt och fint var det. Lite små kaos var det då man skulle fumla runt i mörkret. Jag hoppas även att alla ni där ute deltog i manifestationen.

Nu är det sommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmar- tid he he.
Inatt ställer vi fram klockan 1 timme. Ingen sovmorgon med andra ord. Ni som ännu inte ställ om klockan kan passa på att göra det nu. Vi som har iphones behöver självklart inte beskymra oss över det, då den auto ställer om klockan*sweet*.

Gee måste sova nu




torsdag 25 mars

Jag valde att bara ta det lugnt igår kväll. Det vart stor städning i mitt rum. Mission: måste hitta Usb-kabel till min kamera och mitt telia simkort, lättare sagt än gjort. Det vart städat i rummet utan vidare framgång på mitt letande. Min ena rommie åkte till Rom för en vecka och min andra halva åkte till gbg på affärsresa så det blir Gee home alone denna helg, vad ska jag hitta för bus tro? Jag köpte lite vin och påbörjade ”pamper Gee time”. Mitt i allt så ringer vakten Hugo som fick för sig att lura mig ner till söder för en liten drink. Han slutade igår att käkat antibiotika så han var väldigt angelägen att gå ut. Från två personer till 5 blev vi. Satt på något hak i söder, billigt öl lol. Vakten vid dörren var trevlig och vi träffade på väldigt intressanta personer. Inom kort drog Hugo fram tequila shots till oss alla. När ska folk fatta; Gee dont do tequila? Inte sen Eri 04 ha ha ha h ni som var där vet. Fast ibland kändes det som tequilan där var utspätt med vatten och citronen utbytt mot en sur apelsin. Ha ha ha. Kanske var det så att vi drack månaden ut så kroppen hade härdat? I dont know. Bästa stället att spendera sommaren på är ERITREA inget snack om saken. Har aldrig haft så roligt som jag haft där. Plus att jag hittande min andra halva där snart 6 år sen.

Jag var redo att gå hem till mitt städade rum då vissa insisterade att dra till Ankan där resten av kollegorna var. Då vi gick ut kom den en tjej springade ut i bara linne och massor a tatueringar.  Hon frågade vart jag var på väg och om jag var singel. Gee was like; say what? Lesbian love? Men tydligen var det vakten som bad henne springa efter mig för att höra om jag var singel ha ha.. better luck next time boo =)

The laughing duck. Där var ta mig fan Alla från jobbet. Hade kul. Satt vid Pappan från ”svensson svensson”. Har sett han där ofta men idag var han bara tragisk utan vänner satt där men en shot och öl!.  Jag och Lou gick hem innan folk börja dra igång, Låt oss gå vidare snacket. Var hemma lång innan 03:00. Hjälpte Luo att packa, lagade även mat åt oss och sen somnade vi så sött.

Idag är det fredag.. vaknade glad. Ska jobba 18:00.-01:30. Därefter ska vaken Hugo hämta upp oss i Limo och kvällen fortsätter. Vet dock inte vart vi ska ännu men det kommer bli grymt bra..

ska duscha nu och fixa håret puss




plötsligt så händer det


Jag tror det eller ej men igår var jag och tränande på sats. Har haft sats Guld i snart två år och gångerna jag har tränat går att räkna. Vår favorit instruktör vände huvudet 2 gånger då hon såg mig, jag sa nej, du ser inget spöke, jag är här för att träna. Tur i otur så möte jag två kollegor som precis hade tränat vid utgången. De vart lika chockade att se mig där. Jag träna i 45 min (man ska inte over drive tills min kropp vänjer sig). Typisk min tur så var jag ensam tjej i gymmet med massa svettiga karlar. Vad är det med killar i gymmet alltså? När de ser en tjej där är det som de aldrig sett tjejer förr och bara stirrar ut en. Det var en kille som tränade vid mig, han sprang på löpbandet. Han sprang med Tofflor!! Antar att han är hotelgäst på Royal viking eftersom det var tunna hotel tofflor han bar. Han svettades må jag säga, Oj vad han svettades. Det vart en wet t-shirt contest mellan honom och en annan kille. Ejow, jag hatar att svettas, kan ta paus från tränandet bara för att slippa svettas. En sak som är sjukt är tjejer i wet t-shirt är ”hett” men killar med wet t-shirt är EJOW.???

Hittade en intressant definition av wet t-shirt tävlingar på nätet:
”Wet T-shirttävling, skönhetstävling för kvinnor som går ut på att de visar upp sig i en oftast vit T-shirt utan BH och får vatten hällt över sig. Tröjan består i regel av bomull eller något annat material som då det blir vått blir transparent och framhäver brösten.”
LOL, vart någonstans skulle det vara skönhetstävling??

Efter träningen tog jag en skön dusch och bastade lite grann. En sak som är lite underligt med den bastun är att det finnsns två stora fönster. Utanför bastun finns det en swimming pool och jacuzzi. Vi har försäkrat utifrån att det INTE går att se in genom fönstren men det känns konstigt att basta naken då det är några killar som simmar i polen. Förstår ni vad ”trevligt” killarna måste ha i bastum med ett gäng tjejer som badar bubbel pool ha ha.

Sen var det dags att måla dit mitt ansikte så jag la fram min sheer cover kollektion.  En tjej som även stod och sminkade sig, kollade in every step i was doing. Vi började samtala då hon var mighty impress med sminket, jag förklara vad det var och hon ska beställa den nu. Hur grym är inte jag? Efter ett tag kom favorit instruktören. Hon berättade att hon har tränat flitigt för att hon ska delta i en fitness tävling så hon har byggt upp muskler. Hon berättade att hon har spräck jeansen då hon satt sig för henne lårmuskler var så stora *wow*. Då rekommenderade jag henne att köpa jeans leggings som jag bar just då hon sa: Where and how much. Hur grym försäljare är inte jag?
En annan bra försäljare är min kusin M det var hon konverterade mig till Sheer cover. Sanna mina ord när jag säger att det är som att kliva in i Tv-shop då man går in i hennes badrum.  She got it all och hon skulle med få utvalda ord få mitt badrum fylld med produkter. Got to love her.

Därefter gick jag till jobbet för utvecklingssamtal med chefen. Vi började dock lite med skoshow då hon har beställt jätte fina skor från USA. De var lite tighta (konstiga USA storlek) men vi kom överrens om att hon skulle Suck it in och behålla dem för de var så fina.  Under mötet satte vi en utvecklingsplan för mig för kommande månaderna. Låt hoppas att jag utvecklas nu :)


( lol tre hål i pannan efter en olycka då jag var 1-2 år och fick en cykel över mig)




(min kaotiska smink väska, ser att allt ligger strategiskt men det enda jag gjorde var att försöka dölja en sak men det gick tydligen inte så bra :P )


( skorna från USA, bilden ger ingen rättvisa för de är så söta)


( provade chefens acne skor)


( dem här klackarna glider jag med på jobbet... NOT.. )

Från åskmoln till rosamoln

Min dag har varit lite upp och ner. Igår var jag med Lil´B lekte för fullt med honom. Jag och syrran skulle snagga hans hår, SHIT vad pojken grät. Jag fixade en tung mohikanfrisyr, han såg fierce ut men syrran sa, kanske till sommaren och snaggade allt. Gick hem till syster nr 2, ungarna låg tyvärr och sov vid 21:00 och 30 min senare låg Gee och sussade gott. Blev väckt 23:19 och kunde inte somna om förrän 04:40. Redan vid 6 tiden blev jag attackerade av snorisarna som kramade och pussade på mig (tänk att få vakna så varje morgon:), dock utan det brutala påhoppet).

14:00 hade jag nageltid. Rysskan Julia var inte där så jag fick en tjej från Ukraina som pratade lite svenska (my luck). Syrran var även där hos mig. För att göra sagan kort, jag var fett missnöjd. Jag bad om korta naglar, fick 1 meter långa. Bad om en franskmanikyr, fick en smal vit rand. Ju mer jag tittar på naglarna ju fler fel hittar jag. Tittar på klockan, vill inte bli sen till jobbet så jag ville bara få shitet klart så jag kunde dra. Signerar notan och beger mig där ifrån. Slängde i mig lite snabbt mat och det slog mig just att jag pröjsad 950 kr för shitet. Am i mad now or what?

Tar tuben mot jobbet. En sak jag kunde längta till är min iphone som väntar på mig på jobbet. Lika snabbt vände den lyckan då jag inser att ALLT ÄR BORTA! Alla mina bilder, video, ljudinspelningar, mina applikationer, musik, meddelanden, kalender och framför allt ALLA mina kontakter.

Is Gee mad now or what? Jag försökte verkligen att inte bubbla över men jag var tydligen inte en bra skådespelare trots allt. Kollegorna var extra snälla (extra försiktiga med andra ord). Jeppe valde verkligen sina ord; Whaever make you happy Gee. Fick ovanligt många kramar också. Jag skulle verkligen vilja lämna min kropp för en sekund för att uppleva mig själv pist off ( scary).
Självklart var det också jobbiga fyllegubbar som även skulle testa mina nerver men jag bet verkligen ihop, vill bara gå hem och låsas som dagen inte excitera.  Blev övertyda till Ankan, en bärs ( På riktigt) snart satt jag i pendeln hem.

När jag kom hem väntade två brev i mitt rum. Ett mjuk och ett hård. Det mjuka brevet  var deklarationen och paketet förblev ett frågetecken. Jag var rädd för ”the law of attraktion” eftersom jag hade en dålig dag skulle dessa brev vara dåliga. Därför avvaktade jag med att öppna breven. Tog en dusch och varvade ner. Jag började med deklarationsbrevet, * hoppas inte jag ska betala tillbaks, hoppas inte jag ska betala* YESSSSSSSSSS, jag fick tillbaka (säger inte hur mycket  men jag har haft bättre summor :P). Paket nr 2? Det var också fina grejer, SHEEER COVER (minns dock inte att jag beställde påfyllning) men det kom rätt i läge, mineral sminket börjar ta slut. Fick även nya produkter * jippi*
-kära Gud, kan min tur ha vänt?
-Gud , säg mig, vågar jag synka min iphone med itunes?
- Gud, jag tar din tystnad som ett ja! (mish da)
- Tack Gud, jag lyckades rädda några av mina program och några kontakter.

Vågar inte utmana universum med girighet nu så jag ska sova med ett leende på mina läppar.

Pssssst. fick just två god nyheter, min kamera har börjat fungera :) (måste bara hitta usb-kabel)
och nyheter nr 2 *trummor* My baby just booked his ticket ( nedräkningen kan börja)

Snacka om från åskmoln till rosamoln?







                                           

mini blogg

Shit jag vaknade nyss (15:30). Fick panik när jag såg klockan ha ha. Igår la jag mig 3:00 sen så ringde Dee o vi snackade från 6-8, däckade rejält efter det. Lite surt nu har halva min ledig dag gone to waste..
Måste rädda dagen, Ska snabbt in i duschen, till centrum för en espresso house och åka mot systrarna. Måste träffa mina söta syskonbarn *:)

Imorgon kl 14:00 ska jag återigen fixa mina naglar. Rysskan kommer få panik, eftersom jag har tappt 3 naglar redan, ser ut som crack h*e ha ha. I muuuuust fix. har dock ingen aning vad jag ska göra för design. Denna gång måste det bli lite kortare naglar, svårt att skriva med långa häxnaglar :)

hörs senare...
much Love Gee

iphone update: gick inte att konvertera den så frå och med imorgon kommer jag leva med två mobil


22 mars

Hejsan svejsan!
Det har varit en hel del festade på sistone, vart ute 3 dagar i sträck, komma hem vid 6 och jobba på morgonen. Jeppe säger alltid : Kung på natten kung på dagen. Jag lyckas tack och lova hålla mig borta från baksmälla, hemligheten är H2O! Yes Aqua, dricker två liter vatten från att jag kommit hem från klubben tills jag vaknar och lite smått under dagen. Det har vart as roliga kvällar, vi var på hells, spy bar och solidaritet. Början alltid med en oskyldig drink på ankan. Nu har jag dock klubb paus. Vakten Hugo ska ta oss ut på fredag efter jobbet, vet inte vart med han har lova en grym  VIP kväll och han ska plocka upp oss med en limo.

Idag är jag ledig imorgon lika så.. idag jag bara degat i min säng och chattar med vänner något jag inte gjort på några år (chatta alltså). KUL!
Iphone update: var på stan för att lämna luren till en vän som ska fixa och mäcka med min lur. Detta e sista chansen, går de inte blir det ett liv med Telia :s. Fram till juni då kommer den 4:e iphone uppdateringen. Fick även veta att det finns en iphone café, snacka om att jag ska dit lol. Ligger i Fridhemsplans. Ska dra med mig Emil dit snart.

ha e gött pussss

sorry för dålig uppdatering av bilder men det är så att min iphone och min kamera gjorde en pakt ihop och dog samma dag, nu står jag utan back-ups. här kommer några bilder som kusinen skickade mig från örebro festen.








( lol vettfan va jag gör på bilden)


18 mars

Hej alla underbara!
uppdaterings nivå = Noll! I know men jag saknar bejbis (iphone). Jag fungerar helt enkelt inte utan den, punkt slut. Jag har allt inmatat i den, alarm: Goooood morning Gee, Seriöst vakna för fan, Tåget går om 15 min (egentligen 30 min), Tåget går på riktigt nu (inom 15 min) och Gee glöm inte XXXX. Hur ska min värld fungera utan mina påminnelser?. Jag har även jobb mejl kopplat direkt till den så jag kan alltid vara uppdaterad och svara snabbt på akut mejl. Jag har min kalender, typ när jag ska jobba, saker jag ska göra och typ när jag ska andas ha Ha. Ta bilder och video klipp är MIN grej.  Jag känner mig verkligen expose och rädd utan den *lol*.  Om alla levde i min Lala-land skulle ni se alla bilder i huvudet men eftersom ni inte gör det måste jag ha bilder att redovisa. Minns ni at jag sa: Allt elektroniskt jag rör dör? Jo, min Kamera dog också. Därför har jag inga bilder från min Örebro resa, kusinen hade bilder dock INGA blogg vänliga bilder om jag får säga *blink* Imorgon har Eddie lovat att överlämna min kära bejbis.

Igår var jag på Ankan det var ett tag sen (2 veckor). Satt där med Becky och tog en bärs. Efter ett tag rullade några kollegor in och snart var vi en armé av Nordic Peeps. Min plan var att hinna med sista pendeln hem (00:50) men den var st Patrics day och de var värst at fira. Vakte Hugo kom även förbi för en som han trodde skulle vara snabbis (drink). Vi gick vidare, of course, yrande runt i sture och slutstationen var Spybar. Det roliga med oss är, fast än vi VET att en drink på ankan kan leda till konsekvenser går vi klädda som vi gör. Heels?? Converse. Kort kjol? Baggy jeans. Fin top? T-shirt för hela slanten, We are Nordic Peeps we come and go as we Plzzz är vårat motto.
Det var helt underbart att dansa I converse jag tror inte jag dansat så mycket sen karnevalen. Jag hade as kul och kollegorna verkar även så.

 Jag kom hem vid 6! Ångest? A bite ska nämligen upp 11 dagen eftersom jag har ett viktigt möte. Saker knasa sig och jag kommer 30 min sen till jobbet( pga pendeln). Mötet började 13:30 men jag tycker inte om att inte vara i tid och ville preppa allt inför våran meny provning för kommande drinklista. Vi har lagt tid och energi på den och Banna mig att den ska gå hem liksom. Miss J som är en god kollega till mig, finner mig baske mig inga ord för den kvinnan. She TICKs me of but i just cant stop loving her. Hon är en bra definition av siiiiiiiiktofreeen, en sekund she ur homegirl straight up Hood och SNAPPPPPP hon är en framgångsrik affärskvinna med mål, ambition och framgång. Säger Miss J att himlen är rosa, då nickar bara du och säger, sure wha ever u say.  
hursomhaver, så gick drinkarna vi lagt fram hem. Absolut tjejerna var mighty impress and so are we.

Gick hem tog ett glas Rosé (eller 3) varvade ner och nu ska jag susa gott och hoppas att jag har en fungerande iphone i min han imorgon.

Puss på er



guess who´s back


"hej alihopa! nu är eran favorit kissekatt tillbaka, har varit lite upptagen  för uppdatering men man kan inte få allt i livet. Nu är jag här iallafall och ni får see mig, lucky bastards" ha ha ha ha citat från Kissie, bruden e Väck men bra tidsfördrivning då man är FETT rastlös.

nu är jag äntligen tillbaka i sthlm, helt sjukt hur sthlm börjar kännas hemma nu efter dryga 2 år.
Jag glömde att uppdatera ( sorry ni som satt bänkade och väntade på updates :P, jag ljög, glömde inte att uppdatera valde bort det en stund bara) men kände att jag ville ta vara på min dyrbara tid och spend it family and friends.

Min bejbis(iphone) är fortfarande sjuk. Grabbarna satt 17-23 och försökte fixa den, de lyckades. Hela vägen hem tänkte jag tilläggna ett inlägg som tack för hjälpen. MEN luren fucka ur innan jag hann ens komma hem. Jag hade även lovat dem FIN belöning om de lyckades fixa den, MEN det går att diskutera, kanske bjussar på öl på Ankan. Imorgon ska min iphone expert nr 3 laga min lur. I love my co-workers and the iworld with all my ifriends. i could italk all day becouse i love my ilife ( a ha ha ha iphone språk som jag har börja utveckla) *inerd*

Ha de så gött alla nyponrosor där ute.





förresten jag gjorde en Facebook quiz idag:
Gee took the "What kind of BITCH are you?" quiz and the result is CLASSY BITCH.
You are a classy bitch. You get the job done without being too upfront about it. You fight secretivly, and the effect doesn't last for a few days, it lasts a lifetime. You won't usually use your fists, but instead you can use your brain since you're very smart. You have... people wrapped around your finger and most people are fooled by you. First impressions don't mean much, because you're not what people expect. You know how to run the game.

Dunno om det stämmer.. But Classy i am ha ha ha


örebrooooo

tjena
nu är jag i Örebro.. sist jag var här var 1 år snart.. OJ...
kände mig lite vilse och bussarna var inte längre blå utan de var lila he he he
nu måste jag börja piffa till mig... stay toon for some update


bloggat mig bort

Idag har jag surfat hela dagen, trillat in och från olika bloggar. It´s a doggy-dog-world out there, things ppl do to stay put is beeeeoooon.. ¤%¤#%¤%.
Såg även att Tyra och Bella (ursäkta jag menade BELLA & Tyra) de skulle ha sin första live webb show sändning. Normalt skulle jag inte bry mig men såg att Kenza var deras första gäst, hon är söt tjej så jag tänkte why not liksom. Sändningen , den hakade fast sig hela tiden. Först 3 minuterna fick jag huvudvärk eftersom de prata i mun på varandra eller så var det inspelat så. Det visade sig att jag hade två sidor öppen och sändningen vart som eko(he he honest misstake). När jag stängde ner ena sidan vart ljudet inte bättre. Varför är det ingen som ha sagt att Blondinbellas röst är FETT irriterande? Jag hör fortfarande hennes röst i mitt huvud (ut med dig blondie). Hon borde verkligen hålla sig Bakom sin dataskärm INTE framför filmkamera. Det märktes att det var deras första sändning eftersom de var nervösa så jag ska inte såga dem helt och hållet.  Tyra var bra tyckte jag, kan see henne jobba med det och hon verkar vara rätt rolig person. Lite klantig påpekar Bella men har inte sett henne falla ännu. Jag gillade deras trailer, Tyra del var rätt så rolig, Bella var typ Bella in her la-la land. Deras först gäst Kenza, däremot var bra, helt naturlig och behaglig röst. Hon borde få TV-show. Hon har designat ett par sniiiiiiggggha skor som jag skulle tänka mig köpa, men de har dem inte i min storlek :s.

Elektron mässigt har allt gått åt skogen för mig. Allt jag rör dör.
Började som sagt med min iphone, sen dog min dator bara för att jag skulle söka på eniro efter ALLA nr jag behövde för dagen. Därefter dör mobil nr 2. Där stod jag utan iphone, dator eller mobil2. Satt i min säng och funtade om jag skulle våga slå på TV. Vågade inte riskera att TV explodera så jag läste en Bok.. a en bok. Jag ha vart hemma hela dagen, gick ut e sväng för att köpa nått att suga på.
Vid 20 tiden satt jag bänkad i sängen med datorn i min blogg-ställning (bara för att inte kväva datorn igen). Känns som min hals blivit 2 cm kortare och de gör ont i bröstkorget…
gnäll gnäll gnäll idag…

NU ska jag titta på lilla sjöjungfrun =)
och blir på bättre humör…
Blogg u later


Hittade en gammal bild från 2007 då jag var i soliga USA
kan inte fatta hur ljus hår jag hade på den tiden
eller om vi ska snacka hårfärger jag tidigare haft så blir det eget inlägg.
Folk har frågat många gånger hur mitt naturliga hår ser ut....
TAAA DAAA I´M CURLY SUE..

                                     

iphone frezzzzed

OMG vaknade hade massa konstiga sms, speciellt ett sms från Dee som gjorde mig orolig, just då jag skulle svara på smset så fryser min iphone…får inte igång den nu.. VAD SKA JAG GÖRA *gråter*

Måste ringa E-mannen (min iphone-expert) sen ringa min iphone-expert 2 sista alternativet är… håll i er.. TELIA
seriöst, det här är min andra iphone på 8 månanderstid.. kan väl inte skaffa en ny IGEN.. o andra sidan den nya iphone kommer ha blixt till kameran så min blogg bilder kommer bli najs =) nej nej måse rädda min bejbis nu..

Positiva tankar positiva tankar


mini blogg: twitter

ha ha ha jag skaffade just Twitter.. fattar dock inte varför..ett till lösenord att memorera liksom.
där heter jag geeemee ha ha ha ha långsökt i know... men allt var för tusan upptaget he he he
Bästa med twitter är att man inte behöver skriva så mycket, som att uppdatera facebook status. Nu kan jag skriva allt konstigt som mig händer då jag dagdrömmer  =)

Nu kan man också smyg titta vad alla kändisar gör runt om i världen, typ.. nu skalar hon sin apelsin *spännande*
Ärligt talat så har har jag noll koll på alla kändisar så jag vet inte vem jag ska stalka, typ jim carry skulle vara kul och följa ha h ha

check it out...

nu ska jag kvittra lite

            

ISMENY

Jag fick en middags inbjudan från jobbet, vi skulle prova på ismenyn. Del av is-konseptet så finns det olika is-upplevelse erbjudanden. Först så har man isskulptering, vilket jag också har provat på, shit kul var det. Efter det blir det besök i isbaren med en trevlig drink i ett isglas. Därefter går man till restaurangen för att is-meny. Trerätters middag där rätterna kommer i isformade tallrikar.

Vi började middagen med vitt vin. Johanna kom med en liten aptit retare, såg ut som hallonglass men det var det inte. Det var rödbetor med någon ost. Jätte konstigt att äta den eftersom kroppen är inställd på att något glassigt och sött ska komma men det var typ mat i form av glass.

Förrätt: gravad röding- mandelpotatis, löjrom, créme fraiche.
Varmrätt: Reninnanlår – pumpa, potatis & rotfruktskaka, enbärssky.
Dessert: Choklad % nougat fondant – Hjortronglass

Hela kalaset går på 897sek men det var välbetald slant för vi fick rullas ut eftersom vi var så mätta efter den underbara måltiden =)


(vitt vin)


( Aptit retare.. ser ut som glass men de var inte glass serverad i is-skål)


(förrätt)


( varmrätt, dålig bild så den ser bränd ut, men de var de inte)


(efterrätt i is-dessertskål)

                                     


10 mars mini blogg

Hej alla godisbitar!

Idag tänkte jag spendera min lediga dag med min favorit syskonbarn.
Vi ska leka i snön idag, måste passa på med det lilla vi fortfarande har kvar :)
Mer än så har jag inte planerat.. tar dagen som den kommmer...
puss på er alla


Tisdag 9 mars

Personligen har jag inget emot snö, bara jädrans kylan. NU när solen kommer ute för att leka med oss så blir man glad. Under höst/vinter så var alla små trötta och deppiga men man märker nu att folk blir så glad av lite sol och hälsar med ett leende.  Känns även skönt att få rotera lite i garderoben. Jag klär mig efter humöret jag är på. Är det kallt och mörkt då blir det lager på lager och mörka färger. Skulle jag vakna på glatt humör fast det är regn och grått blir de något färgglatt.

Det har börjas skyltas så fint i butikerna, mycket jeans blir det. Det är jag glad för i Love jeans. Specially mina… Boyfriend-jeans. I love them so much, bekvämare byxor finns nog inte. Boyfriend-jeans ( eller ex-boyfriend-jeans som vissa säger) är egentligen bara några storlekare större än dina vanliga jeans, sitter väldigt lös och mer av en kill-modell i stilen. Typ, sover över hos killen, behövde byxor så jag drog på mig hans jeans.

Jag läste i en tidning igår där såg jag en artikel om hur killar i Hollywood har börjat anamma tjejmode, d.v.s de bär girlfriend-jeans . Till skillnaden från de lösa killbyxorna vi bär ska de ha åtsittande byxor, typ, hej jag har min flickväns byxor på mig. Jag vet att stuprörs jeans spred sig väldigt snabbt i Europa även bland killar. Mina killkompisar i USA tycker att europeiska killar med tighta jeans är ”gay”. I artikel jag läste fanns det bilder på kända män som bar tighta girlfriend-jeans, leggings + t-shirt och springer runt i kuvertväska.

Jag vet inte vad jag ska om det, snart börja väl de att rota i våra sminkväskor, norpa våra pincetter och låna våra vaxburkar… Jag vill tro på jämlikhet men en man får banne mig vara en man.. snart börjar de väl även gråta för ingenting och vi måste trösta dem ha ha ha skoja.. har inge problem med män som gråter. Vid födseln och under vår barndom grät pojkar minst lika mycket som flickor varför sluta då grabbarna blir äldre??
Cry me a river boy.. but build a bridge and get over it  


( här har jag klipp och klistat min favvo-stil. Sköna byxor och roliga t-shirt och bekväma skor)



( kändisar med bf-jeans)


( BF-jeans vs. GF-jeans)

                                      


8 mars, Kvinnodagen

G1: Snart är det vår!
G2: määäh så säger alla
G1: Jag lovar!
G2: aha hur vet du det?
G1: Jo för idag fick mina skosulor leka lite med asfalten!

På vägen till jobbet såg jag tre pappor som var på promenad med barnvagn, vacker syn må jag säga.  Varje gång jag ser en pappa ensam på gatan med en barnvagn blev jag aningen sugen på skaffa barn. Kanske för att dagens män har börjat ta längre pappaledighet och att även de kan ta lillen ut så mamsen får paus.

Satt i pendeln och dagdrömde som jag alltid gör…. Många pappor+barn= mammor lediga.
DET är ju internationella Kvinnodagen idag. Grattis på alla oss!

Idag drog jag på min sen-höst eller tidig-vår jacka (altso en kort jacka) och Converse skor. Dessa skor borde få pris på sköna glidar skor. Det går inte att misslyckas med dem, eller jo de finns en person som jag tycker inte passar i converse, B-bella.   Hon har skön stil men hon passar inte i dem, däremot har hon designa liknade skor, ganska snygga faktiskt.

Här kommer en Dikt om kvinnor som jag hitta på nätet!

Varför gråter du mamma, ...

En liten pojke frågade sin mor: Varför gråter du?
För att jag är kvinna”, svarade hon honom.
Det förstår jag inte, svarade han.
Hans mor gav honom en kram och sa: och det kommer du heller aldrig att göra

Senare frågade den lille pojken sin far. Hur kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?

Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning, var allt hans far kunde svara....

Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter. Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade pojken:

Gud, varför gråter kvinnan så lätt?

Gud svarade:  Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell. Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst

Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn...

Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortstätta när alla andra ger upp, och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig.....

Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt....

Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man
aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla...

Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla.... Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det.

För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår. En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvud dörren till hennes hjärta - det stället där kärleken bor.”

hjärta - det stället där kärleken bor.”


Hoppas alla hade en underbardag!
Hyllar alla vackra kvinnor runt om i världen,
speciellt den mest underbara, Ja.. det är du kära Mamma!

det gör ont...

Vaknade imorse (13:00). Kände mig ovanligt utvilad. Bakis-faktor: NOLL!
Jag mår ta mig fan bra! Skulle just hoppa ur sängen då jag skrek: AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
Världens träningsvärk
, min rumpa, baksidan av låren och mina vader gör ont som fan. Ofta jag tänkte på att stretcha efter en ute kväll för att man har dansat hela natten lång. Satan i gatan vad det gör ont. Den där evighets stress-dansen is the one to blame…

NU ska jag ta och stretcha lite och hoppas att gå som en normal människa imorgon…
G-night



Brazilian fever

Tänkte jag skulle uppdatera hur karnevalen var igår. Det var roligt! Luo slutade jobba 22:30, hon och hennes far skulle plocka upp mig efter jobbet. Det vart change of plans, hans skulle först plocka upp mig sen åka till henne. Jag stressade sönder mig, mitt nystädade rum så ut som BOMB nedslag när jag lämnade lägenheten. Innan karnevalen skulle vi på 30-år fest. Vi kommer dit dressed up men det visade sig att vi var felklädda ändå då de hade hawaii tema. Alla bar hawaii skjortor och shorts. Festen var jätte trevlig och träffade trevliga typer.. men klockan tickade och vi åkte till karnevalen. Vi tog en sväng hem då jag i all stress glömde mitt id,visa och sl kort.

När vi kom dit var stämningen på topp det kändes verkligen som karneval i Rio (inte för att jag vart där, men det är mitt nästa mål, direkt efter mitt första mål: TA DANS LEKTIONER). Plötslig så vart jag och Luo indragna i ett dansade tåg. Alla hade grymt häftiga outfits, snacka om att jag kände mig påklädd. Vissa sprang nästan nakna.

Tjejerna på scenen hade riktigt grymma karnevalkläder (kläder och kläder, de var nakna med lite diamanter och bling bling här och där). Det som häpnade mig mest var, HUR FAN SITTER dräckten PÅ PLATS, så som de dansar.  Vi hade tyvärr missat kröningen av karneval-drottningen. Till min STORA förvåning så vann samma tjej som dansade på Lenas fest, vars bild jag la upp inlägget nedanför.

Vi hängde även lite med Flavve och Kenny payve. Flavio kände sig verkligen hemma där, drog i alla tjejer och dansade med alla. Jag vände mig för en sekund och Luo var spårlöst försvunnen i det brasilianska vimlet. Där stod jag helt ensam, dröjde inte länge förrns jag träffad några trevliga tjejer. De var enäggs tvillingar, de tog mig tid att fatta, eftersom jag trodde jag pratade med samma tjej. Hon sa: har vi träffats förr, jag sa men vi ha ju snacka i 20 min, hon skrattade och sa det var min syster.
De var grymma dansare och de lärde mig ett och annat. Något som vi låtit oss kalla, STRESS dansen. Det är samma steg som samba fast 5 gånger snabbare, jag sa att jag inte kunde stegen och de sa att hemligheten är att dansa ännu snabbare. Jag hittade även min syster där, vi shakade lagom mycket då äntligen Luo hade hittat mig. Vid 3 var det dags att dra sig hem. Vart en sväng förbi donken men sen raka vägen hem..

Shit rolig kväll! Glad att jag blev övertalad att gå.
Till nästa år: Dans lektioner, Grym outfit (loose couple of punds) och aningen längre klackar.


( dans på scenen)


( så här såg hon ut fram ifrån)


( så här såg hon ut från sidan lol )





( sötisen som blev årets drottning i rumpan bar =) )

vackra lördag

Idag är en sån där underbar dag!
Vaknar av solens varma strålar som bländar mina ögon. Låg i min säng och tänkte, det här är en dag som man bara vill sätta stopp för tiden så att den magiska stunden inte tar slut. Precis så där känner jag när jag är hungrig och vill bli mätt men inte att den goda maten ska ta slut. De borde uppfinna mat som man kan äta för smakens skull utan att bli svin mätt. Fan vad jag skulle äta då. Oj, vad dum jag känner mig nu, när det finns människor runt i världen som äter för att stilla sin hunger men aldrig äta för att bli mätt. Re-frase: Det borde uppfinnas mat för västerländska länder så de kan äta och inte bli mätta eller mätta och mat i-länder där de kan bli så mätta att de även kan äter mat för njutningens skull. In a perfect world!

Nu har jag storstädat, putsat, dammat, moppat, tvättat kläder, diskat och damsugigt (inte i den ordningen). Det jag har kvar att göra är föna och platta håret och hårtorka min ullmatta som jag fick för mig att tvätta idag. Det var för roligt att tvätten den, hoppade i badkaret med mattan, fick trapptvätta den för hand, fot. Den vart svin tung med all vatten.. sen halkade jag två gånger i badkaret med kläderna på.

Snart ska jag komma i stämning för lite brazilano-fever. Igår köpte Jag och Luo biljetter till festen. Vi gick till systemet för att köpa lite gotteri, de gick fort. Jag sa: låt oss hoppas på vår och köpa Rosé vin sen gick vi därifrån.

På tv fick jag också chansen att se Flavio spela lite fotboll, han fick gultkort he he, för en jätte onödig sak från domaren. Fick även bevisat idag att bojan inte är riktigt klok! Han fick flipp-mode under studiosändningen och bara lämnade scenen alla vart paff och skrattade och sa tack bojan.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. Jag älskar att dansa men jag har svårt för att dansa salsa, samba och allt sånt. Inte för att jag saknar rytm, med lite % in my system så kan jag svänga mina höfter. Jag tror nog att jag inte gillar dansa sånt för att jag gillar vet vad som skall komma.. Jag gillar inte sudden moves lol. Var på en födelsedags fest i karlstad där det bara var latino musik. Jag nekade alla som bjöd upp mig, så kom en svensk kille med gipsad arm och bjöd upp mig. Kände att jag inte kunde neka honom + en gipsad arm… OMG i was so wrong, kände mig som Alice i underlandet som trillar ner i ett hål efter den omgången han gav mig med sin gipsade arm. NEVER AGAIN.

Musik on notch and lets get this party started, syns på munchen bryggeriet
Bejso




( Fina Lena hade b-day fest och en brazilian girl dansade där för oss)


( hur het är inte hon?)


Lite skyltar vi såg på systemet.
(där har vi det på rött/gult. JAG SKA INTE TRÄNA EFTER EN KVÄLL UTE!


( den här går att diskutera men säger System bolaget så kanske det är så :P)


                                  



god dag fredag

Äntligen helg, äntligen ledig. What to do what to do?
Vakna på bra humör och nu är det ännu bättre när jag pumpar MJ I min spotify. Han är för bra, kan bara rulla spellistan alla låtar är lika bra.

Kära Luo var uppe med tuppen idag, hon ska till sin speciella frisör som gör henne hår SHIIIIIIINEY. Varje gång hon slänger sitt svarta långa hår är det som en scen i en film. Scenen då den snygga tjejen kommer in och alla bara stannar upp, inte en blink, förrns hon rör sig först. Då slänger hon sitt hår i slow motion och alla blir bländade av henne glansiga hår *GLASSSSIGT*.
I morgon är det braziliano-fever på muchen bryggeriet (u:et ska egentligen ha två prickar över sig men jag vet inte hur man gör det).  Har inte bestämt mig om jag ska gå än men är små sugen.

Nu ska jag komma till liv! Jag ska ner till centrum för att möta upp Luo och shopping och sånt som tjejer gör. Jag tänkte att det är på tid att använda presentkortet jag fick av tjejerna typ i november ha ha. Anledningen att jag har väntat så länge är för att jag ska köpa parfym. Jag har tidigare nämnt att parfym är personlig och kemin mellan oss måste stämma. Jag har nu bestämt mig, det kommer bli Gucci (nej S jag säger inte vilken your little copy cat :p ).

Har jag lite tur så ska jag även spend some quality time med min bästigaste bästis Bee. Det roliga med oss att vi ses så sällan, ju närmare vi bor ju färre blir besöken. Träffade henne nästa oftare då jag bodde i karlstad. WE need to do better.
Tyvärr så är jag inte en Gud-ska-vi-ta-fika-ikväll-tjej. Jag är mer av en make-it-to-go-tjej. Det är synd för det är trevligt att samtalas över fika, jag är däremot väldigt flitig med afterworks. The laughing duck, där är vi mer eller mindre varje kväll, Ankan är det bästa stället, där händer det alltid roliga saker men de blir eget inlägg en annan dag *blink*.

Ska skriva det med min låsas penna i min låsas to-do-lista: Börja fika oftare och dra ner på ankan.
shit alla snack om anka gjorde min väldigt sugen på kyckling *dregel* en saftig fet grillad kyckling med massa god sås *mmmmh chicken Homer Simpson dregel*.

(verklighets paus) någon plingade just hos oss, en man pratar med Sebbe om någon, skumt jag är ”rädd”. Fick just en uppdatering av Sebbe. Det har stått lappar vid porten ett bra tag nu om vatten bla bla inte fungerar som det ska. Vår dusch ha krånglat sen vi flytta in. TYDLIGEN var det VÅR dusch som fuckade till flödet för resten av byggnaden ha ha ha. Skönt att de fixar den nu i alla fall.
Herre gud, nu kommer det en till gubbe, JAG HATAR ATT HA MITTEN RUMMET! Nu ska jag ute dit och leka lite…. Smell u late


( massa C-vitaminer utan alkohol)

                                 


at last

Nu har jag äntligen beställt mina UGGs. Beställde ett par början av februari men en VISS person var för upptagen för att skicka dem. Nu har jag bett en tjejkompis från USA skicka ett par till mig…
Jag hatade skorna första gången jag såg dem, men med tiden föll jag tycke för dem. Min kusin tycker att de är fulaste skorna någonsin, men jag ska nog konvertera henne he he. Det skulle inte förvåna mig om alla snö är borta då jag får skorna.. men de kan lika gärna bli mina sköna höst skor… ohhh vad jag saknar hösten och dess vackra färger.. =)


( vilken röstar du på?)






                                           


balans i mitt liv

Jag har känt på senare tid att jag har inte en skön balans i mitt liv. Efter plugget fanns det inget driv i mig, vad jag vill eller vad jag kan göra. Nu kommer en dubbeldos, från att inte veta vad jag ska göra till att vilja göra så mycket. Jag antar att det är nyttigt att prova sig fram och ha långsiktiga mål. Mina mål räcker inte ens till imorgon, bokstavligen, jag kollar kvällen innan jag läger mig vilken tid jag jobbar.  Mitt största problem är faktiskt jag själv, jag vet att jag inte vågar ta chanser. Jag är för bekväm i min ”safty-zone” och jag är inte vidare förtjust i förändringar i mitt liv. Det tillhör vuxenvärlden så det är bara att vänja sig vid det, i know.

Det jag däremot kan börja redan idag är få lite balans i mitt liv. Just nu ser min dagordning ut så här.
- vaknar 13:30
-äter ingen frukost (kanske kaffe på väg till jobbet)
- jobbar 15:00-23:30 (äter vid 18:00)
-kommer hem vid 24:00
-slår på Tv så fort jag kommer hem
- bloggar (ny rutin)
-  sätter en 45 min tajmer på tv och somnar till CN vid 03:00-04:30

Mina framtida mål är:
-vakna vid 11:00
- äta rätt: frukost, mellanmål, lunch och allt vad de innebär
- träna vid 12 (sluta skratta ya´ll)
- jobba
-inte ta med jobb hem.
- varva ner med tv/internet max 1 h (lol kommer aldrig gå)
- somna sött innan 01:30

Hur det går med detta vet jag inte.. men jag ska börja vakna tidigare så halva mitt liv inte passerar medans jag sover…

 Största förändringarna sker inte över en natt.. utan kommer successivt med tiden.







Jag har kvävt min dator..

Hejsan!
jag har alltid datan i knät och jag har aldrigt fattat varför den hettar över.
Idag slog det mig att jag har kvävt min kära dator.. så den stängs av hela tiden..
två inlägg har jag redan fått skriva om :(

Ni får en utförlig uppdatering inom kort då datan har blivit frisk :)
darn man skulle ha ställt upp på dator tävlingar som kenza och foki hade :P

ha toppen dag




hej på dig 1 mars

Hej på dig första mars

Igår gick jag och la mig efter 7:00, blev sms/mejl trackad från 8:15-11:26 sen fortsatte det vid 13 så jag gav upp och pallade mig upp.  

Ikväll ska vi på symfoni. Vårt samarbetes partners skickade några biljetter till oss. Vi ska lyssna på Beethoven Symphony no 9. Det är 10 icemates som ska delta.. ska ses innan för lite mat och dryck. Har inte tidigare vart på likande konsert så det ska bli intressant.

 

Nu ska jag lyssna på Symphony in my own little way…
BLAAAAAAAAAAAASTING my girl B in my speakers ever so high ya´ll..
Hoppas inte tantalur ovanför oss kommer ner o klagar som hon gjort några gånger tidigare..

Shudiluuuu


( my girl B, kompis sen förr)

Måste fan lära mig hur ma lägger upp videon, skulle då bjuda på sjuuuukt grymmma låtar..

                                                    


Geme.blogg = 1 månad

ha ha ha ha ha trodde aldrig den dagen skulle komma, de växer så fort*snyft*.. min blogg fyller 1 månad. Märkte det just när såg under mitt arkiv : Mars månad... om sanningen ska fram trodde jag aldrig att jag skulle hålla ut så här länge, kommer bli lika förvånad nästa månad om jag ser april under arkivet. Om februari hade skottår kanske min blogg inte hade levt att se mars månad. speaking of Skottår, stackars dem som fyller 29 februari, har de kalas 28 eller 1 mars?

Det kom så plötsligt, hann inte ens skriva upp en speeach men Jag vill tacka min mamma, min pappa, syskon, vänner och alla som stötat mig genom månaden. Dagar jag kände för att ge upp skrek ni: BLOGG on BLOOOGGG ON... framför allt vill jag tacka Gud! =)

Analys so far: Det är inte så lätt som det ser ut, de är TIDSKRÄVANDE då man behöver uppdaterar non-stop, har verkligen inte den tiden ibland.
Hatten av för er som bloggat flitigt under många år. Halva hatten av för er bloggaren som får feta utbetalningar av olika anledningar, inte för att jag tycker det är fel att tjäna på det.

Blogg on ya´ll




my turn to bitch up

Today was my turn to be the B, eftersom jag bjöd vakten Hugo på bio sist ville han hämnas idag. Han valde att se ” Wolf man” och jag nickade. Han var självklart sen (alla hans kollegor säger: daaah), till sitt försvar var han snabb att smsa: Jag var i tid sist! *bravo*

Filmen, vad ska man säga?
Allt jag kan säga är, seen one seen all. Har du tidigare sett en wolf eller varulv film så kan du nog hålla dig tills filmen wolf man kommer ut på DvD. Det var direkt ingen ”chick-flick” och det visste jag men jag var dum nog att tänka på wolverine när jag hörde titel. Den var INGEN som wolveringe, i promise. Utan att avslöja för mycket så var det bokstavligen en röd soppa stora delar av filmen, tarmar och andra inälvor som flög höger och vänster.

Jag tittar aldrig på skräck filmer eller något som är skrämmande. Jag blir för fan rädd av att titta på Arkiv X och enstaka gånger har jag råkat hoppa till under förhäxade, då demoner kom från ingenstans. Det sjuka var att vakten Hugo tenderade att gap flabba under störda tillfällen då typ folk höll andan eller flämtade till (typ bara jag). Efter första blod scenen (typ 15 min) viskade jag i hans öra hur filmen skulle sluta. Ville inte förstöra ”spänningen” för alla andra men jag ville bara skrika; and they shoot the damn dog (citat Will smith). Precis som jag viskade så slutade filmen. DAMN I LOVE WHEN IM RIGHT!

Efter filmen gick vi för att hälsa på en vän till honom som jobbade på östermalm. Satt där och tog en drink för att varva ner och ”återhämta” oss efter filmen..

Ingen Avatar direkt men trevligt sällskap
Betyg: G (då är jag jävligt schyst)

Voff voff.. morr..





( Darwins evolution ??)


( Hot or WHAT?!, altso bilden ovanför denna mening :P)


( vakten hugo, med Lite snask, då vi aldrig orka äta upp den stora sist)


( den här gången var toaletterna samma våning)


( gissa vilken som är min drink? *host* Inte den med jordgubben *host*)

helgen

One morning when i wake up.. Before i put on my make up.. I sing a little pray for you…
så började jag min söndag… med sång, full hals må jag säga. Idag tänkte jag ta saker som de kommer.

Första lediga dagen, räknas inte, man tänker fortfarande på jobbet. Andra dagen, då försöker man hinna göra allt man normalt inte hinner med. Tredje dagen, det är en Gee-day.

I fredags
gick jag för att käka med min syster och systersonen Mickey som fyllde 4 år. Maten var god, men någonting var ändå inte riktigt bra med dem. (:S). Vi gick till BR och Micket went LOCO eftersom F bokstavligen köpte allt han pekade på, vi gick hem med typ 5 presenter till honom. När vi gick hem mådde inge vidare var lite hängig men syster nr 2 bokade snabbt upp mig som barnvakt då hon visste att jag var ledig. Jag sov över hos henne men jag hade svårt att somna, gick och la mig 6. Vid den tiden då kom syrran och dem hem, till min förvåning hade de lyckas kidnappa min kusin på köpet. Kul att se henne, har inte träffat henne sen hon blev en 08.
Lördag, jag blev väckt 9 och fick inge mer sömn för då var det kalas dags. Gick till syster nr 1 och där var det full rulle. Barn, barn, barn överallt. Det var roligt men jag var så trött så jag gick hem tidigare. Jag hade bio planer men var tvungen att ställa in dem.

Heliga söndag!
Denna dag har jag bara glidit runt med ett leende på mina läppar, inget kan/kommer förstöra denna dag. Dagen startade bra, var espresso house sugen så jag planerade en tur till centrum. Kollade på klockan och gick ut. Ute blev jag glatt överraskad, det var inte svinkallt ute, fick gnutta vårkänsla. Snön ha börja smälta och det var vatten och slask överallt, smart att ha tygskor.

Normalt brukar jag åka slalom nerför backen utanför oss i mina hala skor men idag vart det vattenskidor. Fötterna var dyngsura men det fanns inte mycket att göra åt det än skratta så jag tog ett extra varv och hoppade i några pölar(ingen såg mig). JAG vet att du också har varit frestade att hoppa i en stoooor pöl, precis som man gjorde som liten. Missade självklart bussen pga pöl- hoppandet, men det var helt ok, eftersom det var så värt det. Det finns två sätt att se det på, antingen missade du bussen eller så var du Jävligt tidig för nästa buss. Jag valde självklart alternativ två så jag öppnade min bok ”den vita massajen”.

I centrum fönstershoppade jag för fullt, har nästan fått ihop min vår kollektion. Hittade jätte söta skor vårskor som jag ska köpa men inte idag, fönstershopping dag. Det finns sjukt fina vårkläder ute nu. Jag brukar säga till mina vänner att jag har den finaste klädstilen men jag har bara inte råd att köpa den (ha ha). Alanis morisset sjöng: an old man turned 98, he won a lottery and died the next day.. isn’t that ironic, don’t you think. Den stämmer på mig, förutom att jag inte är en man eller 98 eller dog men hade jag vunnit på lotto hade jag haft den garderoben som jag just nu inte har råd med. I was begin ironic, i know u think.

Idag hittade jag även en ny hobby som jag tänkte sysselsätta mig med på min fritid. Vill inte berätta än vad det är eftersom... BARA därför! Köpte mig en GOD latte macchiato och fortsatte att läsa min bok. Vakten Hugo ringde för lite bio planer så jag åkte hem tog en dusch och skuttade ut, bokstavligen.   

Ps. Bilder kommer snart Orkar inte ladda upp just nu ds.
Ps igen. vaaaafaaankooolo jag lägger upp dem i natt annars gör jag de aldrig..


( den var god )


( Mickeys lazzzanja)


( han tyckte det var lika roligt varje gång den rullade ner)


( I BR spelade vi spel)


( .. fäktades lite.. I so won over him :P )


( sen så ringde hans låsas flickvän i hans låsas mobil)


( frossade bland leksaker)


(tårta)


( Lil´B hittade dejt)


( Mommy he got same outfit as me! I know baby next time no H&M we´ll go to baby GAP)

RSS 2.0