The secret; del 1

Jag sa tidigare att jag skulle förklara vad the secret handlade om. Det finns så mycket att säga om den så jag delar upp de i olika delar. Här kommer första delen.


I snabba drag handlar det om, det du vill ha det får du. The law of attractions baseras på hur du själv har framkallat allt som händer i ditt liv. Negativitet och positivitet är någon du balanserar med.

Gör detta:

1.Dra vågrätt streck mitt på ett papper. Högst upp på pappret ritar du en glad smiley gubbe =) och längre ner en ledsen smiley gubbe =(.  


2.Vid den glada smiley gubben skriver du ner allt som gör dig glad, lycklig, hoppfull, motiverad, positiv, nöjd,  full av hopp och allt som du är tacksam för. Vid den ledsna smiley gubben skriver du ner allt som får dig att må dålig, stressad, nedstämd, ej lycklig, arg, ångest, helt enkelt en dålig dag.


3.Nu är det upp till dig att avgöra vart du vill befinna dig. Om du koncentrerar dig på dem positiva sakerna så kommer det positiva saker att hända dig. Tänker du på negativa saker så drar du negativitet till dig.


4.Ta valfri objekt, Jag har en sten som är hjärtformad. Håll i din lyckoamullet och tänk på Allt du skrev ner som positivt. Lägg din lyckoamullet lättåtkomligt, ex. byxfickan, varje gång du försöker nå dina nycklar, mobil ect kommer du känna din lyckoamullet. Varje gång du ser eller känner din lyckoamullet ska du rabbla upp allt som gör dig glad och det du är tacksamför.  På det viset påminner du ditt sinne att hålla dig ovanför strecket du ritade på pappret.


Universum blir som din ande i lampan; Your wish is my comand!


Ex. En morgon vaknar du på ”fel” sida. Väckarklockan ringer inte, du har försovit dig och är sen till skolan/jobbet. Flyger upp för att borsta tänderna men det är slut på tandkräm. Din negativa energi bara byggs upp. Springer ner för att för att äta frukost, tar fram skål med flingor och mjölken är slut. Du är just nu RIKTIGT arg. Skyndare dig att få ytterkläderna på men du missar med en sekund bussen/tuben/pendeln. NU är du SHIT förbannad… som salt på såret började också regna. Du promenerar i regnet till skolan/jobbet och när du kommer fram märker du att du har en presentation som du hade glömt bort och alla viktiga redovisnings papper ligger hemma.


Detta exemplet kanske vara lite extrem men vaknar du upp och någon negativt händer dig så kommer det fortsätta hända fler negativa saker så vidare inte du omvandlar den negativa energin till positiv.


Det är inte lika lätt som det låter med vi kan ALLA börja med att vara Tacksamma. Var tacksamför vad du har, var tacksam för vad du gör, var tacksam för allt omkring dig. Jämfört mot stora delar av världen så har du 100 gånger bättre förhållande än vad deras verklighet reflekterar.


Kan även att tipsa er att läsa boken; The law of attraction







och för er latmaskar där ute se filmen; The secret (det gjorde jag :P )





HA en positiv dag




Kommentarer
Postat av: Haedil* HUMOR BLOGG*

härlig blogg :DD

2010-02-24 @ 18:31:51
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Luring

Jag har beställt boken nu.. :)

2010-02-24 @ 22:00:35
URL: http://www.ebbaluring.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0